Szilveszter este otthon – mutatjuk, hogy dobd fel!

Az otthon töltött szilveszterezésnek is megvannak a maga előnyei: az ünnepi menüsort te magad állíthatod össze, a programot is te találod ki, arról nem is beszélve, hogy otthonod kényelmében lazulhatsz egész este. Van azért pár ötletünk arra, hogyan teheted még így is különlegessé az év utolsó estéjét – a szükséges kellékeket, eszközöket online is megrendelheted, gondod így az előkészületekkel se lesz!

Öltözz ki!

Attól még, hogy a kanapén ülve fogod tölteni az estét, ez nem jelenti azt, hogy nem húzhatod elő szekrényedből az elegáns szettedet. A legjobb az egészben, hogy most nem azért öltözöl fel, hogy megfelelj egy dress code-nak – itt most csak az számít, hogy te miben éreznéd jól magad az év utolsó estéjén. A hosszú percek, melyeket ruhaválogatással töltöttél az elmúlt szilveszterekkor… Most nem kell a döntésen agyalnod, hisz végül is bármikor átöltözhetsz!

Használd kreativitásodat!

Mivel készülsz a pillanatra, amikor éjfélt üt az óra? Előkerülnek az ünnepi csákók, kalapok? Ha időd is engedi, elpepecselhetsz azzal, hogy saját készítésű papírcsákót gyártasz az alkalomra. Rajzolj, ragassz, díszíts – ezt pedig örök emlékként meg is őrizheted. Ha már a kézműveskedésnél tartunk, a vicces fotókellékekről se feledkezhetsz meg. Kartonból kivágott bajusz, vastagkeretes szemüveg – tartsd az arcod elé, és csííz. Készíts pár szelfit, vagy ha a lakótársak is benne vannak, mehet a szilveszteri fotózkodás!

Ha kicsit bulisabbra vennéd a figurát…

Állítsd össze saját playlistedet a zenékből, amiket a legtöbbször hallgattál az évben. A zenék képesek úgy előhívni az emlékeket, mint semmi más – na meg a szilveszter esti hangulatot is ezek a dallamok alapozzák majd meg! Egy jó hangszóró sokat dobhat a hangzáson – ajánljuk a hordozható Bluetooth-os típusokat, mert egy ilyen kompakt kis eszközzel szobáról szobára járva sem kell nélkülöznöd kedvenc számaidat. A karácsonykor előkerült fényfűzérek szilveszterkor is kitüntetett helyet kaphatnak a lakásban, ha pedig igazi diszkóhangulatot szeretnél megteremteni otthon, szerezz be pár extra villódzó kütyüt a jeles alkalomra.

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Forrás:
https://www.goodhousekeeping.com/holidays/g34704057/quarantine-new-years-eve-ideas/
https://www.goodhousekeeping.com/holidays/g25645755/new-years-eve-party-ideas/
https://www.delish.com/holiday-recipes/g34934794/quarantine-new-years-eve-ideas/