Simple App

A megújult  Simple egy hazai fejlesztésű, többfunkciós alkalmazás, amely lehetővé teszi a gördülékeny és biztonságos mobilfizetést, egyúttal megkönnyíti a mindennapi ügyintézést. Mivel számos szolgáltatást kínál, és a legtöbb applikációval ellentétben nem csupán egyetlen meghatározott feladatot tölt be, így a Simple appban mindenki megtalálhatja a számára leginkább hasznos funkciót.

Az alkalmazáson belüli mobilfizetés mellett lehetőséget biztosít többek között BKK és volánjegyek, -bérletek, illetve színház-, koncert- és fesztiváljegyek megvásárlására. A Simple alkalmazással egyszerűen rendezhető a közterületi parkolás aprópénz- és parkolóautomata-keresgélés nélkül, befizethetőek a QR-kóddal ellátott csekkek. Segítségével könnyedén rendelhetsz taxit, ha elfáradtál vagy ételt, ha megéheztél. Sőt, különböző biztosítások is köthetőek az appon keresztül; és a lelkes SuperShop-pontgyűjtők is megtalálják számításaikat!

A Simple applikáció kiválthatja a pénztárcádat és gördülékennyé teszi a vásárlást, hiszen pótolhatja a bankkártyádat, használatával apróra sem lesz szükséged, ráadásul a különböző hűségkártyáidat is elmentheted benne.

Letöltése ingyenes, iOS és Androidoperációs rendszert futtató okostelefonra is telepíthető. Simple- fiókodba bármely bank által kibocsátott MasterCard, Maestro, Visa vagy American Express bankkártyát regisztrálhatsz. 

Simple App

Vedd egyszerűen a mobiloddal, a Simple alkalmazással!
Parkolás egyszerűen, kényelmesen!
Csekkbefizetés bárhol, bármikor!
Közlekedési mobiljegyek, bérletek és vonaljegyek vásárlása és felmutatása BKK, Volánbusz és egyéb szolgáltatók járataira
Jegy változatos programok
Falatozz.hu ételrendelés
Simple App
Töltsd le a Simple alkalmazást a mobilodra!
Download from App Store
Download from Google Play
Simple Vedd egyszerűen a mobiloddal, a Simple alkalmazással!  Parkolás egyszerűen, kényelmesen! Csekkbefizetés bárhol, bármikor! Közlekedési mobiljegyek, bérletek és vonaljegyek vásárlása és felmutatása BKK, Volánbusz és egyéb szolgáltatók járataira Jegy változatos programok Falatozz.hu ételrendelés
Simple