Simple App

Simple egy hazai fejlesztésű, többfunkciós alkalmazás, amely lehetővé teszi a gördülékeny és biztonságos mobilfizetést. Ráadásként pedig számos egyéb szolgáltatást is kínál. Egyik legnagyobb előnye az, hogy a legtöbb applikációval ellentétben nem csupán egyetlen funkciót tölt be, így mindenki megtalálhatja a számára hasznosokat.

Az alkalmazáson belüli mobilfizetés mellett lehetőséget biztosít többek között színház-, koncert- és fesztiváljegyek megvásárlására, a közterületi parkolás apró- és SMS mentes rendezésére, az autópálya-matrica vásárlására, valamint a taxi- és ételrendelésre is.

A Simple applikáció kiválthatja a pénztárcádat és gördülékennyé teszi a szolgáltatások vásárlását, hiszen pótolhatja a bankkártyádat, használatával apróra sem lesz szükséged, ráadásul a különböző hűségkártyáidat is elmentheted benne.

Letöltése ingyenes, szinte minden okostelefonra (iOS, Android) telepíthető. Szolgáltatásait bármely bank által kibocsátott MasterCard, Maestro, Visa vagy American Express bankkártyával használhatod. 

Simple App

Vedd egyszerűen a mobiloddal, a Simple alkalmazással!
Parkolás egyszerűen, kényelmesen!
Autópálya-matrica bárhol, bármikor!
Mozizz egyszerűen
Jegy változatos programok
NetPincér online rendelés
Simple App
Töltsd le a Simple alkalmazást a mobilodra!
Download from App Store
Download from Google Play
Simple Vedd egyszerűen a mobiloddal, a Simple alkalmazással!  Parkolás egyszerűen, kényelmesen! Autópálya-matrica bárhol, bármikor! Mozizz egyszerűen Jegy változatos programok NetPincér online rendelés
Simple