Köss autómentés biztosítást, és nyerj!

Készülj fel velünk autós utazásaidra néhány kattintással, élvezd a biztonságot 1 évig, és még értékes nyereményinkre is esélyed van!

További információk játékszabályzat

A promóció időtartama: 2020.07.15 – 2020.08.31.

Tudd biztonságban autód és családod a Simple és a Groupama Biztosító közös megoldásával: a Simple Gépjármű-asszisztencia biztosítással!

Nyeremények

A Simple Alkalmazás „Biztosítás” szolgáltatásában könnyedén megkötheted Gépjármű-asszisztencia biztosításodat. Fizesd ki a Simple-fiókodban mentett bankkártyáddal, és nyerd meg értékes nyereményeink egyikét:

 

500 000 Ft-ot bankkártyán
Sorsolás: 2020. 08.03.

20 nyertes játékos ingyenes vezetéstechnikai tréningen vehet részt 2020. október 04-én, vasárnap, a Hungaroring területén található Groupama Tanpályán. (A megközelítéssel kapcsolatos információk elérhetőek a Groupama Tanpálya honlapján, a www.tanpalya.hu oldalon)
Sorsolás: 2020.08.31.

Azok között, akik a játék időtartama alatt vásárolt autópálya-matricájuk mellé váltanak biztosítást azonos rendszámú gépjárművükre, kisorsolunk:

egy Xbox One X-et Forza Horizon 4 játékkal, hogy az autózás élményét ne csak a sztrádákon élhesd meg
Sorsolás: 2020.08.31.

 

Miért jó, ha asszisztencia biztosítást kötsz autódra?

A közúti segítséget nyújtó Simple Gépjármű-asszisztencia biztosítással biztonságban tudhatod az autód és utasaid. Ha lerobbantál vagy baleseted volt, szükség esetén elvontatjuk az autódat egy általad megadott magyarországi címre vagy szervizbe (amit te választhatsz ki) és utasaidról is gondoskodunk. Ha az autó a helyszínen menetképes állapotba hozható (pl. lemerült az aksija), akkor helyben megoldjuk a problémát. (Csomagtípustól függően változnak a feltételek és az átvállalt költségek, ezekről részletesen itt tájékozódhatsz!

15 évnél idősebb autódra is találsz biztosítási csomagot

Választott csomagtól függően hazai és külföldi autózásaid során is számíthatsz ránk

Az éjjel-nappal elérhető asszisztencia vonalat az applikációból indítva is hívhatod, ahol magyar nyelvű ügyfélszolgálattal egyeztetheted a részleteket.

Simple fiókba mentett bankkártyával fizetheted a szolgáltatást, nincs szükség személyes ügyintézésre

Ha autópálya-matricád mellé kötsz asszisztencia biztosítást, 10% kedvezménnyel lehet a tiéd, azonnali kockázatviseléssel. Rögtön útnak indulhatsz, miközben mobilodban lapul a matricád és érvényes biztosításod is!


A Nyereményjáték szabályzatának 3. A játék egyéb speciális szabályai bekezdésében elírás történt.

A játékszabályzatban módosításra került, már helyes bekezdések a következők:

„A Felhasználó annyiszor vesz részt e-mail címével a Főjáték, az 2. Aljáték sorsolásában egyaránt, ahányszor sikeres tranzakciót bonyolított le fentiek szerint a Simple Applikáció Biztosítás szolgáltatásában, a fentiek szerint regisztrált bankkártyájával a Játék időtartama alatt.

A Felhasználó annyiszor vesz részt e-mail címével a 1. Aljáték sorsolásában, ahány járműre (rendszámra) sikeresen vásárolt e-Matricát, és sikeresen kötött gépjármű-asszisztencia biztosítást ugyanazon járművekre a Simple Applikáció Biztosítás szolgáltatásában, a fentiek szerint regisztrált bankkártyájával a Játék időtartama alatt.”

A módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt verzió ezen a linken érhető el.

A már a hibás játékszabályzat alapján lebonyolított sorsolások nem kerülnek érvénytelenítésre és megismétlésre, mivel az elírás nem érintette a játékosok részvételi feltételeit, esélyeit és a sorsolást sem.

Nincs még Simple fiókod?

Pánikra semmi ok, ez a probléma könnyen orvosolható. Egyszerűen csak regisztrálj a Simple.hu oldalon vagy töltsd le a Simple alkalmazást, és hozz létre egy fiókot!

Töltsd le a Simple alkalmazás legfrissebb verzióját most:

Google play        App Store