Emlékezetes gyereknap, akár otthon is

Meríts inspirációt gyereknapi ajándék- és programötleteinkből, és tedd különlegessé május utolsó vasárnapját! Ne feledd, hogy az ajándékokat otthonod biztonságából is megrendelheted. A SimplePay partnereknél válaszd a Simple fiókos fizetés lehetőségét, és egyenlítsd ki a vásárlás összegét pár pillanata alatt, egyszerűen és biztonságosan.

Apró város a nappaliban

Vegyétek elő az építőkockákat, vagy borítsatok ki egy doboz LEGO-t. Gyereknapon a nappali játékbirodalommá változik, a lehetőségeknek csak képzeletetek szab határt – na meg az, hogy hány építőelem áll a rendelkezésetekre. Szuper alkalom ez egy új készlet felavatására: ha jól jönne pár frissvároselem, egy kis kiegészítés a babaházhoz vagy néhány extra alkotórész a terepasztal csinosítgatásához, akkor gondolkozz előre, és rendeld meg online a meglepetést!

Kezdődhet a családi bajnokság!

Ezzel az okos húzással könnyen mozgásra bírhatod a srácokat: válassz ajándéknak egy sporteszközt, amely akár az egész családot képes lefoglalni. Focikapu a kertbe? Tollaslabda szett vagy pingpongasztal? A lakásban is csomó lehetőség rejlik: például felszerelhettek egy dartstáblát, vagy megvehetitek a csocsóasztalt, amiről oly régóta álmodik a család. Nincs is annál jobb időtöltés, mint egy közös mérkőzés – már csak azt kell kitalálnotok, mi üsse a nyertes markát.

Kreatív szakkör, kicsit másként

A gyereknap nem csak az ajándékokról szól, hanem a közös időtöltésről is. Barkácsoljatok valamit együtt, fessetek vagy ragasztgassatok. Itt az idő, hogy kipróbáljátok azokat a szuper ötleteket, melyekbe az interneten oly sokszor belefutottatok. Készíthettek közösen vidám és színes nyári dekorációkat, vagy egyszerűen csak rajzoljátok le a kilátást az ablakból! A nap végén gyűljetek újra össze, hogy mindenki bemutathassa, amit készített. A remekművekből kiállítást is szervezhettek a nappaliban.

Rafináltan az unalom ellen

Egy új videójáték bizonyára segíthet kitölteni a hirtelen jött szabadidőt, de ha csökkenteni szeretnéd a gyerkőcök amúgy is magas képernyőidejét, ajándékozz inkább valami mást. Mondjuk egy könyvet. Úgyis közeleg a nyáriszünet, éppen aktuális, hogy megszerettesd a kicsikkel az olvasást. Vagy, ha már amúgy is gondolkodtatok rajta, egy hangszer is remek ajándék lehet. Egy online kurzuson keresztül könnyen el lehet sajátítani a zene alapjait – az biztos, hogy ez a tevékenység bárkit képes lefoglalni, még hosszútávon is.

Simple tipp: böngészd át a Bookline kínálatát a Simple appban, és rendeld házhoz a kiválasztott könyvet! A Simple fiókban rögzített bankkártya nem csak SimplePay-es vásárlásnál jöhet jól: gyorsan és egyszerűen fizetheted ki vele vásárlásaidat a Simple alkalmazásban is.

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Simple fiókba mentett bankkártyával történő fizetéseiddel ráadásul most értékes nyeremények gazdája lehetsz!
Ide kattintva megtudhatod, miért érdemes elmentened bankkártyádat – több ezer webshopban és a Simple alkalmazásban is gyors, biztonságos vásárlás vár rád.