Rázd formába tavasszal a teraszt és a kertet

Kilépni a szabadba feltöltődés gyanánt, üldögélni kicsit a friss levegőn egy csésze kávé társaságban vagy megteríteni a teraszon egy hangulatos családi ebédhez – a jó időben sokkal szívesebben mozdulunk ki az erkélyre, a teraszra vagy a kertbe. Ha szeretnél csinosítani, esetleg fejleszteni a kinti bázisodon, ehhez egy barkács- vagy lakberendezési áruház online kínálatában minden elemet megtalálsz! Inspirációként összegyűjtöttük, mi hogy látnánk hozzá a feladathoz.

Ha rendelésedet előre kifizetted online kártyás fizetéssel, a folyamat még gördülékenyebb lesz. A webáruházban válaszd a SimplePay kényelmes és megbízható szolgáltatását, és fizesd ki a vásárlást akár egy kattintással!

Árnyékolás, de okosan!

Szeretjük a napsütést, de az árnyékban mégis kellemesebb: tavasszal ismét napirendre kerül, hogy hogyan oldjuk meg a kerti hűsölés kérdését. Ha egy erkélyen vagy teraszon szeretnéd kialakítani a heverősarkot, érdemes kihasználni a rendelkezésedre álló falfelületet egy napellenző ponyva felszereléséhez. Ha a kertben a gyep közepére tervezed a kis közösségi teret, a napernyő lehet a megfelelő választás. Mindegyik esetben ajánljuk a napvitorla megfontolását is: a színek és a formák játékával kétségtelenül ez a legstílusosabb megoldás, és a tartóoszlopok és falba szerelhető tartóegységek segítségével szinte bárhol megoldható a kifeszítése. 

Legyen a kert még otthonosabb!

A pavilon egy különálló egység, melyet a kertben bárhol felállíthatsz. Igazi nyugalom szigete érzést kölcsönöz az, hogy oldalfalainak és ponyváinak elhúzásával nem csak a nap, hanem a külvilág elől is elbújhatsz benne. Könnyű szerkezetük előnye, hogy az összeszerelésük is viszonylag egyszerűen megoldható – viszont ebből adódik, hogy ha szeszélyesre fordul az időjárás, nem érdemes őket kint hagyni, nehogy kár keletkezzen bennük. Ha inkább egy állandó és strapabíró megoldásra vágysz, fontold meg egy pergola felszerelését. A pergolát a ház falához szokás rögzíteni, hogy átmenetet képezzen ezáltal a kintlét és a bentlét között. A pergolákat az antik kultúrák is kedvelték: növényeket futtattak fel fa oszlopain, hogy kellemes lugasok alatt hűsölhessenek. Ma inkább a fémből készült verziók a népszerűek, melyek gondozására kevesebb időt kell fordítani, viszont egy csapásra képesek megváltoztatni a kert atmoszféráját.

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Forrás:
https://www.praktiker.hu/arnyekolo-fajtak
https://www.praktiker.hu/napvitorla-rogzites-meretek
https://www.praktiker.hu/pavilonok-es-pergolak