NYERJ EGÉSZ ÉVES AUTÓTISZTÍTÁST EGYETLEN MOSÁSSAL!

Fizess Simple-fiókban mentett bankkártyáddal a CleanGo weboldalán, és nyerj ingyenes, egy évig érvényes, 12 alkalomra szóló alap külső-belső autótisztítási kupont!

játékszabályzat

A promóció időtartama: 2021.08.06-2021.08.27.

Ezen a nyáron ne csak Te, hanem autód is legyen ragyogó formában!Nem kell a kánikulában az autómosással is izzasztanod magad, hiszen a CleanGo csapatát mozgósíthatod amíg Te dolgozol, vagy éppen hűsölsz a medence partján. Pár kattintással megrendelheted az autómosást a CleanGo weboldalán. Neked annyit kell tenned, hogy megadod hol parkol a kocsid, és a CleanGo csapata akár egy órán belül segítségedre siet. A kiszállási zónákat

IDE

kattintva tudod megnézni! Ráadásul a szolgáltatás előre is rendelhető, környezetbarát, vizet spórol, és extrákkal is bővíthető. Ha most Simple-fiókoddal fizetsz a CleanGo szolgáltatásaiért, 1 évig kívül-belül ragyoghat járgányod. Nyerési esélyeidet növelheted, ha a játék időtartama alatt a Simple appban hajtod végre Parkolásodat. Így nem csak az autómosás lesz egyszerűen nagyszerű, de a parkolásoddal sem kell értékes időt, és energiát vesztegetned.

Nyeremények


Nyeremény:

Egy évig érvényes, 12 alkalmas, bármilyen autó kategóriába tartozó autóra szóló, előzetes időpontfoglaláshoz kötött, a CleanGo Services Kft. által nyújtott CleanGo alap külső-belső autómosási szolgáltatásra beváltható kupont.

Sorsolás: 2021.09.01. 10:00 óra
Nyertes: kata.kun17@

Így nyerhetsz most Simple-fiókban mentett bankkártyáddal:

Látogass el a CleanGo weboldalára, és regisztráld fiókodat.

Rendeld meg az autómosást tisztulni vágyó gépjárműved paramétereinek, rendszámának megadásával, és a parkolási cím beállításával. Választhatsz azonnali mosást, de akár előre is foglalhatsz időpontot. Kérhetsz külső-, és külső-belső mosást is különböző extra szolgáltatásokkal.

Rendelésed véglegesítéséhez fizesd ki a szolgáltatást Simple-fiókodban mentett bankkártyáddal.

Miért biztonságos a Simple-fiók?

Mert a Simple kártyatárolási rendszere a legszigorúbb nemzetközi PCI DSS tanúsítvány birtokosa.

Mert Simple-fiókod a PIN kódnál biztonságosabb jelszóval védett.

Mert nem kell többé megjegyeztetned a böngészővel a kártyaadataidat.

Mert az alkalmazásban általad beállított fizetési limit felett jelszó megadása szükséges.

Mert 0-24 órában rendelkezésedre álló ügyfélszolgálatunk segítségével azonosítást követően bármikor menedzselheted fiókodat.

Mert rendszerünk és tapasztalt RCO csapatunk azonnal észleli és jelzi a gyanús tranzakciókat.