Őszi dekoráció

Teremts őszi hangulatot otthonodban a dekorációval. Ha online rendeled meg a kiegészítőket, fizetésnél válaszd a SimplePay-t!

Őszi dekoráció a meleg és hangulatos otthonért

Az őszi dekorációnak nem feltétlenül kell néhány töklámpásban kimerülnie: akár ünnepled a Halloweent, akár nem, néhány kiegészítővel igazi bekuckózós hangulatot teremthetsz meg otthonodban, mely a legkomorabb napokon is feltölt melegséggel.

Kezdj rétegezni!

Míg nyáron az olyan vékony és könnyed lakástextíliákat részesítettük előnyben, mint a lenvászon, ősszel előkerülnek a kissé nehezebb anyagok: például a gyapjú, a flanel és a bársony. Nagyon jól mutat, ha a kanapén a díszpárnahuzatok és plédek harmóniáját úgy választod meg, hogy különböző textúrákat helyezel egymás mellé. Kötött minták, fényes felületek és műszőrme – kísérletezd ki, hogy nálad mely anyagok rétegezése mutatna a legjobban! Minél nehezebb feltápászkodni a pihe-puha heverő kényelméből, annál jobb munkát végeztél. A rétegezést egyébként a lakás más pontjain is bevetheted: az asztal díszeinél próbálkozhatsz például kő, fa és fém elemek kombinálásával.

A meleg fények a szívedet is megmelengetik

Nem kell ahhoz ünnepi alkalom, hogy gyertyát gyújtsunk: a skandináv országokban teljesen mindennapos, hogy a gyertya fénye és illata lengi be a tereket. Illatgyertyákkal az őszi természet aromáit idézhetjük meg otthonunkban: gondolj csak a gyömbér, a fahéj, a sütőtök, a vanília és a narancs jegyeire. Mindemellett a mécsesek pislákoló fénye melegséggel tölti meg a tereket. Ha fokozni szeretnéd ezt a hatást, törekedj arra, hogy az egész szobát bevilágító csillárok égetése helyett több, apró fényforrással, mondjuk fényfüzérekkel, gyertyákkal, állólámpákkal és hasonló hangulatelemekkel csempéssz világosságot a lakásba.

Imitáld a természetet!

Elsősorban nem is konkrét tárgyakra gondolunk itt, hanem például a színekre. Ha szeretnél egy egységes, esztétikus megjelenést kölcsönözni a szobának, a dekorációk és kiegészítők megválasztásakor figyelj arra, hogy a színük egymáshoz, na meg az ősz hangulatához is passzoljon. Gondolunk itt a lombok rusztikus vörös vagy élénk sárga árnyalataira, melyek együtt teremtik meg az őszi erdő varázsát. 

Simple tipp: válogasd össze az őszi dekoráció elemeit otthonod kényelméből. Az internetes keresgélés előnye, hogy ha elakadsz, a neten számos inspiráló ötletet találsz a következő lépéshez. Amint összeált a koncepció, a kiegészítők megrendelésekor válaszd a SimplePay fizetési megoldását, amikor csak teheted, és fizess gyorsan és biztonságosan online!

Forrás:

https://otthonneked.hu/oszi-hangulat-a-lakasban-lakberendezesi-tippek/

https://www.housebeautiful.com/uk/decorate/looks/g37381777/autumn-decorations/