Okosórák 3-5 hasznos funkciója

Rendeld meg neten a kiválasztott okosórát, és ha lehetőséged nyílik rá, válaszd a SimplePay-t, majd mentsd el bankkártya adataidat, és fizess pár kattintással!

Okosórák három hasznos funkciója

Legyen praktikus és mutasson jól – nagy vonalakban ezek az elvárásaink egy okosórával szemben, aztán a használat közben rájövünk, hogy mintha egy minimobil és miniszámítógép keverékét viselnénk a karunkon, annyira sokoldalú szerkezetet kaptunk. A teljesség igénye nélkül mutatunk három funkciót, amely miatt hasznos egy okosóra.

Segít az egészségünk megőrzésében

Hol van már az, hogy egy óra „szimplán” annyit tud, hogy megmutatja, mennyi az idő… Rengeteg szuper tulajdonsága van, amely segíthet a mindennapokban.

Például a még a nem kimondottan edzések végrehajtásához tervezett, komplett programot végigkísérő okosórákkal is rengeteget tehetünk az egészségünk megőrzésért. Az okosóra képes monitorozni az alvásunkat, sőt még az alvás minőségét, az egyes alvásciklusokat is, és visszajelzéseket ad. Emlékeztet a megfelelő folyadékbevitelre továbbá arra, hogy rendszeresen mozogjunk, így nem fordulhat elő, hogy munka közben órákra a székben ragadunk. Képes mérni a pulzusszámot vagy akár a vér oxigénszintjét is, és roppant motiváló lehet abban, hogy a mindennapi életünk során aktívabbak legyünk. Kinek ne esne jól egy „teljesítette a napi lépésszámot”-típusú üzenet?

Telefonálás, üzenetek, értesítések fogadása

Amikor minitelefonként hivatkoztunk az okosórára, arra is gondoltunk, hogy szinte szó szerint a karunkon hordhatjuk a mobilunkat. Némelyik okosóra e-SIM-kártya fogadására is képes, vagy foglalat van benne, ezért elhelyezhető benne a fizika SIM-kártya, amelynek köszönhetően az órán telefon nélkül elérhető néhány funkció. Könnyedén fogadható és kezdeményezhető vele hívás, és diktálva még az érkező üzenetekre is válaszolhatunk. A telefonunk közelében pedig egy átlagos, a mobillal szinkronizált okosórára is megérkeznek az értesítések, így garantáltan semmiről sem maradunk le csak azért, mert a táskában van a telefon.

Zenét is tudunk hallgatni

Az okosórák további nagyon kedvelt és hasznos funkciója, hogy zenét is tudunk hallgatni rajtuk. Milyen jól jön, amikor futás vagy egyéb sport közben nem kell a karunkra csatolni a telefont, hanem egyszerűen a csuklónkon feszülő kis gép pörgésben tart minket! Mivel akár többgigás a tárhelyük, a Bluetooth fülhallgatókhoz kapcsolódva saját zenét is képesek leszünk hallgatni, sőt akár streamelhetünk vele muzsikát.

Forrás: 

https://www.emag.hu/blog/2017/05/okosora-kisokos/

https://techlabor.hu/sim-kartyas-okosora-tudnivalok-tippek/

https://www.techradar.com/news/wearables/best-smart-watches-what-s-the-best-wearable-tech-for-you-1154074