Képezd magad otthonról!

Hozd ki az otthonlétedből a legtöbbet, és gazdagodj új ismeretekkel!

Ha egy ajtó bezárul, számos másik kinyílik. Így van ez most az online tanfolyamok terén is; soha eddig nem látott mennyiségben érhetőek el az e-képzések, és a paletta folyamatosan bővül. Jó pár oktatási központ állt át a távoktatásra: a hagyományosan online is elérhető nyelvtanfolyamok mellett már okj-s tanfolyamokat és egyéb önfejlesztő, átképző kurzusokat is elvégezhetünk úgy, hogy ki sem kell lépnünk az ajtón. Hovatovább, egyre több edzőterem és fitness központ is tart már online edzéseket, így kellő elhatározással a kívánt nyári alakról sem kell lemondanunk.

Következzen egy kis történelem óra

Nem új keletű rendszer a távoktatás. Elsőként a tizenkilencedik századi Nagy-Britanniában jelent meg: a képzést folytató intézet postai úton levelezett hallgatóival. A technológiák fejlődésével, a telefon és a rádió megjelenésével, azok térhódításával azonban a kommunikáció formái tovább bővültek, és a nagy távolságok is áthidalhatóvá váltak.

A távoktatás történetének következő fázisa a televízió elterjedésével kezdődött, hiszen lehetővé vált az előadások TV-n keresztül történő sugárzása, a szemléltetés új formája. A számítógép és az internet megjelenésével, rohamos fejlődésével pedig a kommunikáció eddigi formái mellett naprakész, szinte teljes körű kapcsolattartás valósulhatott meg, és az információtárolás más formái is elérhetővé váltak.

Láthatjuk, hogy az emberek több mint száz éve képzik magukat otthon, ami már önmagában is elég a módszer működőképességének bizonyítására. De miért érdemes még otthonról tanulni?

Mutatjuk az érveket:

  1. Szabadság korlátok nélkül

Saját időbeosztásod alapján tanulhatsz: nincsenek se térbeli, se időbeli korlátok.Nem kell órarendhez vagy a tanár időbeosztásához alkalmazkodnod, és neked se kell lemondanod azért a különórádat, mert elcsúsztál a munkával és nem érnél oda a megbeszélt helyszínre.

  1. Ha utazás nincs, plusz költségek sincsenek

Bizony, azon kívül, hogy az utazással önmagában egy csomó időt megspórolhatsz, rájössz, hogy néha felesleges is, mert minden – tényleg minden -, egy kattintásnyira van Tőled, és még a kanapédról sem kell felállnod.

  1. Bármikor bővíthető, cserélhető, naprakész tudásanyagok

Tény, az online tananyagok gyakrabban frissülnek, mint nyomtatott társaik, és gyorsabban reagálnak a világ változásaira, hiszen az online térben szempillantás alatt születnek újabbnál újabb tanulnivalók a világ összes témájában.

  1. Haladj a saját ütemezésed szerint

Időbeosztásod szerint strukturálhatod az anyagok tanulását. Egy zsúfoltabb délutánon lehet, hogy csak egy rövid fejezet elsajátítására van időd, míg a hétvégére meghagyhatod a hosszabb és komplexebb feladatokat.

  1. Engedj teret egyéni tanulási utadnak!

Tetszés szerint kombinálhatod a képzéseket, így tényleg minden érdeklődési körödet lefedheted velük. Tanulhatsz egy új szakmát, vagy akár valamilyen kiegészítő képzéssel tovább is fejlesztheted magad abban az ágazatban, amit most csinálsz. Szélesítheted az általános ismereteidet valamilyen művészeti tanfolyamhoz való csatlakozással, de tökélyre is fejlesztheted az „otthonmaradás-művészetét”. Tökéletes példa erre a tudatos jelenlét program, vagy bármilyen kreatív online képzés, amellyel új hobbira is könynen szert tehetsz.

A lehetőségek tárháza végtelen – élj velük!

Ha pedig már megtaláltad álmaid képzését, ne habozz, regisztráld bankkártyád, és fizess a SimplePay online fizetési megoldásával gyorsan és biztonságosan, amellyel most akár egy Xbox játékkonzolt is nyerhetsz nyereményjátékunkon.

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Simple fiókba mentett bankkártyával történő fizetéseiddel ráadásul most értékes nyeremények gazdája lehetsz!
Ide kattintva megtudhatod, miért érdemes elmentened bankkártyádat – több ezer webshopban és a Simple alkalmazásban is gyors, biztonságos vásárlás vár rád.