Irodai munka télen

Derékmelegítő, meleg térdzokni, trendi mellény vagy csak egy adag a kedvenc teádból? Online rendeléssel pikkpakk hozzájuthatsz ezekhez, a SimplePay pedig segít a gyors és biztonságos fizetésben.

Így ne fázz télen az irodában

Az energiaárak növekedését ezen a télen sokan a saját bőrükön érezhetik, hiszen például több munkahelyen is lejjebb csavarják majd a fűtést. Ha megfogadsz néhány öltözködési tanácsot, már sokat segíthetsz a komfortérzeteden.

Ülve nehezebb dacolni a hideggel

Kezdjük azzal, hogy talán a home office sem jelent majd igazi menedéket, ha te magad is takarékoskodni akarsz a fűtésszámlával, így akárhol is tartózkodsz, meggyűlhet a bajod a hőmérsékletcsökkenéssel. A fizikai aktivitással járó munkánál valamivel jobb a helyzet, ám néhány szuper praktika az ülőmunkát is könnyen elviselhetővé teszi.

A réteges öltözködés nem csak a sportoláskor segít

Amikor télen szabadban sportolunk, kulcsfontosságú, hogy légáteresztő darabokat válogatva rétegesen öltözködjünk. Ez az irányvonal az irodában is jól jön, és még csak nem is kell síelős technikai aláöltözetre gondolni. 

Remekül jön a gyerekkorban is jól bevált trikó, egy body, netán fázósabbaknak derékmelegítő. A hosszú szárú csizma önmagában melegebb, továbbá imádni fogjuk a hosszú szárú zoknit, amelyből akár kettőt húzhatunk, a nadrág alatt pedig egy plusz réteg harisnya is jó szolgálatot tehet. 

A vastagabb, nagyobb méretű kötött pulcsik nemcsak abszolút divatosak, hanem bőven lehetőséget adnak arra, hogy felvegyél alá meleg holmikat, ráadásul önmagukban is távol tartják a fránya hideget. Azonban tartsd szem előtt, hogy ne csak trendi, hanem jó minőségű darabokra voksolj, amelyek valóban engedik lélegezni a bőrödet, és az izzadást is elkerülöd. 

Takaró, mellény és meleg ital

Amennyiben már majdnem mindent felvettél, és még mindig vacogsz, választhatsz vagány hosszú kardigánt vagy mellényt, és a sál nemcsak az utcán, hanem bent is melegen tarthat. No és persze a székedet is „kibélelheted” egy bársonyos takaróval, ráadásként egy puha párnát is tehetsz magad alá, ami segíthet elkerülni az esetleges felfázást.

Azonban még ha sikerült is tökéletes kuckót alkotnunk, akkor is érdemes rendszeresen megmozgatni a tagjainkat, és ne feledkezzünk meg a forró tea és az egyéb meleg italok áldásos hatásáról. Kedvenc bögrénk ezúttal nemcsak a lelkünket, hanem az esetleg elgémberedett ujjainkat is felmelegítheti.

Forrás:

https://femina.hu/szepseg/reteges-oltozkodes-irodaba/

https://divany.hu/testem/fok-homerseklet-iroda/