Grillezésre fel! – A jó hangulat receptje

Ha az eszközöket és a bombabiztos húspácokat beszereztük, nincs más dolgunk, mint szólni a barátoknak és indulhat a kerti party. Hiszen, ha nyár, akkor el sem tudnánk képzelni jobb esti programot. De mi kell még a garantált jókedvhez? Összegyűjtöttük Neked!

Találd meg a tökéletes helyszínt

A helyszín kiválasztása az első és talán legfontosabb lépés. Akár az otthonunkban vagy nyaralónkban, akár egy külső helyszínen tartjuk az eseményt, elengedhetetlen, hogy mindig kellően kényelmes legyen az összes résztvevő számára. Ha több vendéget hívnánk, mint ahányan elférnek vagy ahány ülőhelyet teremteni tudunk, érdemes lehet átgondolni más opciókat, hiszen itt kulcsszerepet játszanak az ételek, aminek a milyenségéhez nagyban hozzájárul, hol és hogyan fogyaszthatjuk el azt. Vagy éppen ilyen lehet a világítás is, hiszen néhány fényfüzérrel vagy lampionnal igazán varázslatos légkört teremhetünk, amellett, hogy arról is gondoskodnak, hogy sötétedés után is a szabadban ücsöröghessünk. Ha pedig nem lenne a garázsban néhány összecsukható szék/párna vagy lámpás, online ezeket mind be tudod szerezni, így a hazafuvarozással sem kell bajlódni, a fizetésnél pedig lehetőség szerint válaszd a SimplePay mentett kártyás fizetési megoldását.

Apróbb részletek – Jó zene mindenkinek

Természetesen a legtöbb buli másik alappillére a jó zene, így fontos, hogy egy jól összeállított lejátszási listával készüljünk, ami nem csak a mi, hanem a más stílust kedvelő vendégeink ízlésének is kedvez. A lejátszáshoz érdemes egy jó hangzású, minőségi hangfalat választani, amit bluetooth segítségével akár a telefonunkról is irányíthatunk. Ha kint a szabadban nem tudjuk a hálózatra csatlakoztatni, úgy az akkumulátor üzemidejét is vegyük fontolóra vásárlásnál. Rengeteg webáruház kínál különböző márkájú, méretű és funkciókkal ellátott darabokat, amiknek az értékeléseit is elolvashatjuk, így biztosan nem kell órákat a boltban ácsorognunk tanácstalanul. Ha pedig van Simple fiókod és a webáruház SimplePay fizetési módot kínál, a fizetés mindössze néhány kattintás.

Társas vagy kártyajáték

Bár ilyenkor leginkább a beszélgetésen és evés-iváson van a hangsúly, érdemes lehet valamilyen játékkal is készülni. Ha kissé leülepedne a hangulat, jó, ha van mit előhúzni a tarsolyunkból, ami újra feldobhatja a party menetét, akár egy kis versenyzést, jó ízű nevetést vagy nosztalgiázást becsempészve. Mára már számos partyjátékot találhatunk, amiket kifejezetten nagyobb társaságoknak ajánlanak és pontosan erre a célra készülnek. Azonban szintén érdemes figyelembe venni a csapat összetételét, hiszen, ha esetleg gyerekek is vannak, nem biztos, hogy egy leginkább felnőtteknek készült játék lesz az ideálisabb. Ha nincs konkrét ötlet, ezt is érdemes online kiválasztani és beszerezni, hiszen valós véleményekre támaszkodva tudunk dönteni.

Miután ezek az elemek is készen állnak, végre az önfeledt szórakozásé, finom falatoké és szeretteinké lehet a főszerep, hogy aztán a hideg téli napokba is vidámságot csempésszenek a meleg nyári esték emlékei.

https://anyanet.hu/igy-szervezz-hangulatos-grillpartit/

https://eletszepitok.hu/tippek-buliszervezeshez/

https://nlc.hu/otthon/20180609/kerti-parti-kellekek/