Kalandra fel!

Vásároltál a Simple appban vagy a SimplePay online fizetési felületén keresztül? Akkor próbáld ki a szerencséd, és vidd el az 1 millió forint értékű álomutazást vagy értékes tárgynyereményeinket a Simple univerzum jóvoltából!

Regisztráld a játékszabálynak megfelelő tranzakciókat 2024.03.18. és 2024.05.14. között


Játékszabályzat
Ha tervezgeted már az éves szabadságaid, a legjobbkor veszel részt játékunkban! Nem csupán egy általad választott úticél lehet a tiéd az OTP Travel szervezésében, hanem másik négy szuper nyereményünkre is esélyes vagy ebben a promóciós időszakban.

Mindegyik jó szolgálatot tehet tavaszi-nyári kalandozásaid során: legyen szó kreatív fotózásról, menő akcióvideók készítéséről, kedvenc zenéidről a fülesedben vagy a bőröndből előhúzott ruháid simává tételéről a városnézéshez…
Ne feledd, minél több Simple app-os vagy Simple Pay online fizetési felületen keresztüli sikeres vásárlásod volt a megadott időszakban, annál nagyobb eséllyel indulsz. Ehhez elegendő pár kattintással regisztrálod a tranzakcióid.

Egyéb nyereményeink

1 db JBL Tune 130NC TWS fülhallgató, zajszűrő, fekete
1.aljáték időtartama: 03.18-03.31.

1 db LAMAX W 10.1 Akciókamera (LMXW101), fekete
2.aljáték időtartama: 04.01-04.14.

1 db PHILIPS Series 7000 STH7060/80 kézi gőzölő 2 az 1- ben, fekete
3.aljáték időtartama: 04.15-04.28.

FUJIFILM Instax Mini EVO fekete hibrid instant Mini formátumú fényképezőgép, fekete + FUJIFILM Colorfilm Instax Mini Glossy film (20 db / 1 csomag) fekete
4.aljáték időtartama: 04.29-05.14.

Az adott aljáték időtartama alatt mindegyik általad beregisztrált tranzakció növeli az esélyed a sorsolásban az adott aljáték nyereményére. Az aljátékokban való részvétel szempontjából az adott aljáték időtartam alatt eszközölt és regisztrált tranzakciók kerülnek figyelembe vételre.

simple.hu

Mit tegyél, ha SimplePay online fizetési felületen keresztül fizettél?

Ha kereskedő partnereinknél vásároltál és a rendelésedet SimplePay fizetési rendszer segítségével online bankkártyás fizetéssel fizetted ki, akkor esélyes vagy a nyereményeinkre. Keresd vissza a tranzakcióról kapott jóváhagyó e-mailt, és a megfelelő adatokat add meg a részvételhez!

beszállok a játékba

Generali biztosításod díját fizesd Simple fiókba mentett bankkártyáddal bárhonnan a Generali felületein!

Ha kártyaadataidat a Simple-fiók biztonságára és kényelmére bízod, díjaid rendezése ezután bármikor már csak néhány kattintás. Sőt, ezekben a hetekben értékes nyeremények is üthetik a markodat, amennyiben esedékes Generali biztosítási díjaid Simple-fiókba mentett kártyáddal rendezed.

Ha többet tudnál meg a Generali online díjfizetési lehetőségeiről, olvasd el összefoglalójukat.

Játszottál már?

E-mail-címed és a tranzakció azonosítószámának megadásával ellenőrizheted, hogy pályáztál-e már játékunkban.
Kérjük, add meg e-mail címed
Kérjük add meg az azonosítószámot
Még több infóra lenne szükséged?

Olvasd el részletes Játékszabályzatunkat, melyben azt is felvázoljuk, pontosan mely tranzakciók vehetnek részt a nyereményjátékban.

A promóció időtartama:
2024.03.18.-2024.05.14.
Sorsolás időpontja:
1-2. aljáték sorsolása: 2024.04.24.
3-4. aljáték és főjáték sorsolása: 2024.05.22.

Gyakran ismételt kérdések

Az érintéses mobilfizetést kivéve a Simple és Simple Classic app összes olyan szolgáltatásával részt vehetsz a játékban, ami tranzakcióazonosítót eredményez.

A fenti játékhoz nem feltétlenül szükséges Simple-fiók regisztráció, fiók nélkül, a bankkártyaadatok megadásával is fizethetsz, a SimplePay rendszere általában ilyenkor is generál és küld tranzakcióazonosítót.

A fizetési tranzakcióazonosítót alapvetően a Simple/SimplePay rendszere által a tranzakció során megadott, vagy a Simple-fiókban regisztrált emailcímedre kiküldött automatikus visszaigazolás tartalmazza. A tranzakcióazonosító 9 vagy 10 jegyű számsorozat, ami Simple/SimplePay azonosító néven szerepel a visszaigazoló emailben.

Ha nem találod a visszaigazoló emailt, kérjük ellenőrizd emailfiókod almappáit is. Egyes partnerek esetében előfordulhat, hogy a SimplePay-től nem érkezik visszaigazoló levél, ilyen esetben kérjük érdeklődj az adott webshop vagy a Simple ügyfélszolgálatánál.

Ha vásároltál a Simple appban 2024.03.18. és 2024.05.14. között, nincs más teendőd, csak keresd elő a vásárlás után kapott értesítő e-mailt, és töltsd fel az abban szereplő adatokat.

Ha a Felfedezőn keresztül vásároltál; és amennyiben a SimplePay online bankkártyás fizetési rendszert választottad rendelésed értékének kiegyenlítésére, akkor szintén keresd vissza a tranzakcióról kapott jóváhagyó e-mailt, és a megfelelő adatokat add meg a részvételhez!

A játék szervezője az OTP Mobil Kft.
Kizárólag a promóció időtartama alatt történt SimplePay-es vagy a játékszabályzat szerinti más tranzakciókkal lehet pályázni.