Futópadról a természetbe – néhány trendi kiegészítő

Szerencsére már egyre többször van olyan idő, amikor kimerészkedhetünk a szabadba futni. Ennek apropóján mutatunk néhány trendi kiegészítőt, amelyekkel nemcsak menő futó leszel a pályán, hanem fokozzák a sportolás élményét és segítik annak hatékonyságát is.

Simple tipp: A futás a korlátlan szabadság érzetét adja meg, amelyhez hasonlót az online vásárlás során a SimplePay fizetési megoldás nyújt. Ráadásul ha elmented Simple-fiókodba a bankkártyádat, legközelebb elég lesz néhány kattintás a fizetés lebonyolításához.

Jaj, hova tegyem a telefont? 

Sokan a mobiltelefonjukról hallgatnak zenét, azon működik a futóapp, illetve az sem árt, ha van nálunk egy eszköz, amellyel jelezni tudunk a hollétünkről. No de a futás közben ez inkább csak egy láthatatlanul hasznos kellék lehet, senki sem akar vele bajlódni, amikor falja a kilométereket. 

Itt jön a képbe a speciális, futáshoz készített telefontok, amelyet úgy rögzíthetsz a karodra, hogy nem zavar a futás közben, és a telefont is anélkül irányíthatod, hogy meg kellene állnod. A speciális kialakításnak hála a tok a készüléket is védi, szóval nem kell attól tartanod, hogy menet közben „agyonrázkódik” a telefon. 

És minden mást?

A telefonod most már jó helyen van, ám hova teszel minden más apróságot? A futóruházaton lehetnek zsebek, amelyekben elrejthetsz ezt-azt, na de a kocsikulcsot, lakáskulcsot, néhány zsebkendőt, egy kevéske folyadékot, netán egy hosszabb futáshoz már némi táplálékot hova rakhatsz? Ehhez már igazán nagy zsebek kellenének…  

Erre nyújt megoldást a futóövtáska! Ez többnyire szinte súlytalan, a kialakításnak köszönhetően nem dörzsöli ki az alatta lévő testrészt, ruházatot. Egyszerűen ki lehet nyitni, hogy ezzel se veszíts időt, szóval összességében kényelmesen magadnál tarthatod az értékeidet és minden szükséges apróságot.

A kompressziós zokni áldása

Első pillantásra olykor nem is értjük, jó időben miért futnak néhányan hosszú kompressziós zokniban. Egyrészt, egy-egy csípősebb tavaszi reggelen azt se bánjuk, ha picit a hőmérséklet ellen véd, ám alapvetően más, igencsak hasznos funkciója van. Speciel ez egyébként olyan eszköz, amelyet otthon, a futópadon is felhúzhatsz. 

A kompressziós zokni ugyanis segíti a véráramlást az alsó végtagokban, amely hasznos lehet, továbbá az se hátrány, hogy csillapítja a talajjal való találkozáskor keletkező rezgéseket, így megelőzheti a későbbi fájdalmakat.

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Forrás:
https://sportoljma.hu/magazin/kiegeszitok-futashoz-bevalt-futocuccok-egy-hobbifutonak
http://www.csupasport.hu/kerekparozas/mit-tegyunk-a-mobillal-sportolas-kozben-46933/
https://futolepes.com/edzesnaplo/kompresszios-zokni-divat-vagy-tenyleg-hasznos.futas