Elektromos kandallók, látványkandallók

Kémény építése nélkül is élvezheted a kandalló melegét: válassz árammal vagy bioetanollal működő kandallót online, fizetéshez pedig lehetőség szerint használd a SimplePay megoldását, és fizess akár egy kattintással!

Kandalló, minden nyűg nélkül

A kandalló meleg és biztonságos környezetté varázsolja otthonodat, még a legkomorabb őszi napokon is. Egy tiszta és kényelmes megoldást keresel, kémény építése nélkül? Ajánljuk figyelmedbe az elektromos kandallók és biokandallók világát.

Szemfényvesztés, de legalább meleget ad

Az elektromos kandalló valósághű fényeffektekkel idézi meg a felcsapó lángok hatását, tényleges tűz tehát nincs a bútorban. Ennek ellenére teljes értékű fűtőrendszerként funkcionál: melege bejárja az egész szobát, a vízteres kandallókat pedig a radiátorokkal is össze lehet kötni, így a megtermelt hő az egész házban hasznosul. Az se baj, ha csak kevés hellyel tudsz gazdálkodni, hisz a falra szerelhető verziókhoz elég egy kis szabad falfelület, és máris egy exkluzív sarkot tudsz kialakítani. A beépíthető kandallók pedig megjelenésükben pont úgy méznek ki, mint egy hagyományos kandalló – csak éppen kémény és tűzifa nélkül.

Valódi tűz, de füstmentesen

Ez már nem csak imitáció: a biokandalló (bioetanol kandalló) már valódi tűzzel operál, így kétségtelenül a szoba fő attrakciója lesz. Üzemeltetéséhez nincs szükség villamos- vagy gázenergiára, ráadásul a bioetanol égése során füst se keletkezik. A nyitott tűzterű kandalló így bárhol elhelyezhető: méretétől függően akár az étkezőasztal legékesebb díszeként is ragyoghat, de kültéren is remek hangulatelem lehet. A legjobb az egészben, hogy nem kell lefixálni, kompakt kialakításának köszönhetően könnyen áthelyezheted.

Online vásárlás az otthon melegéből

Válaszd ki a számodra legideálisabb kandallótípust otthonod kényelméből, és rendeld házhoz gyorsan és egyszerűen! Amennyiben a SimplePay fizetési megoldással találkozol online vásárlás során, válaszd a „fizetés Simple-fiókkal” opciót, és fizess fiókodban elmentett bankkártyáddal egy kattintással!

A Simple-fiókba mentett bankkártya azért is szuper dolog, mert a weben történő fizetésen kívül Simple appos vásárláskor is hasznát veheted: így tényleg villámgyorsan fizetheted be a csekkeket vagy a közterületi parkolás díját, és az autópálya-matrica megvásárlása is csak egy-két gombnyomás. Ha még nem mentetted el kártyádat, fizetéskor ezt menet közben is megteheted, így legközelebb nem kell bepötyögnöd bankkártya-adataidat.

Forrás:

https://www.praktiker.hu/elektromos-kandallo-oszre

https://kandallofutar.hu/