Dekorációs ötletek tavaszra – rendeld meg online otthonod új stílusát!

Dekorációs kedvünk tavasszal, amikor a természet virágba borul körülöttünk, akarva akaratlanul is megnövekszik és érezzük a késztetést, hogy az élettel teli színeket és a vidámságot otthonunkba is becsempésszük. Kertünket, erkélyünket csinosítgatva pedig még inkább arra sarkalljuk magunkat, hogy minél több időt töltsünk a szabadban. Meríts inspirációt cikkünkből, és ha elkap a díszítési láz, rendeld meg a választott dekorelemeket online – fizetéshez válaszd a SimplePay online fizetési megoldást, amikor csak teheted!

Vibráló vagy lágy színeket választanál?

A világos színek nem tűnnek többé fakónak, hisz a borús napok hideg fényével ellentétben a szikrázó tavaszi napsütésben csak úgy pompáznak ezek az árnyalatok. Jöhet a citromsárga és a mentazöld minden mennyiségben, ha életet és vidámságot csempésznél a szobákba, ha pedig játékosságra vágysz a pasztell kéket és rózsaszínt válaszd. Ha viszont inkább biztonsági játékos vagy, lágy, krémes színekkel nem tudsz mellé lőni. Például gyertya vásárlásnál keresd ezeket a tavaszias színeket, és az elsőre meghökkentő formáktól se rettenj rögtön el: fogd fel úgy, mintha mini szobrokat keresnél, a mécseseket pedig tedd félre az őszi bekuckózós időszakig.

Könnyű anyagok libbennek a tavaszi szellőben

A sötét és nehéz téli függönyöket váltsák fel a finom anyagok, melyek utat engednek a tavaszi levegő frissességének és az ablakokon beáramló fénynek se jelentenek akadályt. Az új függöny kiválasztásával nem csak a lakás és természet jobb összeköttetését valósíthatod meg. A belső terek megújulásában is meghatározó döntést hozol azzal, hogy milyen színeket, milyen mintákat jelenítesz meg az ablakokat fedő textíliákon. A legtalálóbb tavaszi színeket már feljebb említettük, minták esetén pedig szintén a természethez kapcsolódó, virágokat, madarakat vagy pillangókat ábrázoló motívumok lesznek a nyerők.

A kert és az erkély is új fényben tetszeleg

Sok szó esett már a természetközeli hangulat megjelenítéséről, úgyhogy éppen itt az ideje rátérni azokra az életterekre, ahol a friss levegővel közvetlenül érintkezhetsz otthon: legyen az akár a kert, akár egy erkély, színes virágpalánták elültetésével egycsapásra új köntösbe öltöztetheted a teret. Ha szeretnél egy kis csavart belevinni, használj szokatlan tárgyakat cserépként, például egy régi boroshordót, házikó vagy kisautó alakú kaspót, vagy egyszerűen cseréld a klasszikus balkonládát függő virágkosárra.

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomagátvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Források:
https://www.otthonokesmegoldasok.hu/stilus/tavaszi-dekor-otletek-inspiralo-kepekkel/
https://www.homesandgardens.com/interior-design/spring-decor-ideas
https://www.agraroldal.hu/meses-tavaszi-kert-cinti.html
https://www.homesandgardens.com/interior-design/spring-decor-ideas
https://www.realhomes.com/design/spring-front-porch-decor-ideas