Black Friday slágertermékei

Ne maradj le az akciókról, pörgesd fel a fizetést a Black Friday hétvégéjén is a SimplePay-jel! Mentsd el a bankkártyaadataidat a Simple-fiókba, és végezz pillanatok alatt vásárlásoddal!

Mik a Black Friday slágertermékei?

Az idén november 25-re esik a Black Friday, avagy a „vásárlás világnapja”, amely persze néhány webáruháznál akár egy egész hétvégét vagy hetet is jelenthet. Lássuk, az elmúlt évek alapján mik lehetnek a Black Friday slágertermékei!

🔥 Válaszd a SimplePay fizetési lehetőséget, töltsd fel a tranzakciós adatokat és nyerj ASUS notebookot! 🔥

Ha 2022. október 24. és 2022. november 27. között vásárolsz a SimplePay rendszerét használó felületeken vagy a Simple alkalmazásban, és regisztrálod nyereményjáték oldalunkon a tranzakció azonosítóját, megnyerheted az ASUS VivoBook Flip 14 notebookot, amit akár tabletként is használhatsz. Ne maradj le, keresd a Black Friday hétvégén is a SimplePay fizetést a webshopokban!

Hiányzik valami a háztartásból? 

A lényegében a karácsonyi vásárlási időszak kezdetét is jelentő napon, és akár azt azt megelőző (hello, early Black Friday!) vagy követő időszakban extra kedvezménnyel vásárolhatunk meg szinte bármit, hiszen évről évre rengeteg szektor áruháza csatlakozik az akciókhoz. 

A prímet többnyire az elektronika viszi, annak is különböző részszegmensei: hiányzik egy háztartási (kis)gép? Pont nemrég robbant le a mosógép? Kellene egy kenyérsütő? Az egészséges életmód jegyében szükségünk van egy szuvidáló gépre? Sokan tudatosan a „fekete péntekig” várnak velük, hogy akár több tízezer forintot is megspórolhassanak a vásárláskor.

Persze nagyon népszerűek ilyenkor az okostelefonok, a laptopok, a tabletek, a televíziók és az egyéb szórakoztató elektronikai eszközök, plusz sokan ilyenkor keresnek okosórát is. 

Élet az elektronikai eszközökön túl

Azonban nemcsak kisebb-nagyobb elektronikai termékeknek jön el ilyenkor az ideje, hanem jóval hétköznapibb dolgoknak is. Ki tippelne arra első gondolatként, hogy jól fogynak a tisztítószerek? Kevésbé meglepő módon kelendóek a baba-mama termékek és a játékok is – utóbbiaknál visszakacsint az elektronikai szektor a különböző játékkonzolokkal. Érdekes adat egyébként, hogy a Black Friday-en vásárlók többsége telefonról nézi át az ajánlatokat, és a megszokottnál is többen fizetnek kártyával.

Fizetés a SimplePay felületén

Ilyenkor jön még inkább jól a kényelmes és biztonság SimplePay. Az eleve is flottul zajló online fizetést még inkább felgyorsítja, ha elmented a bankkártyaadataidat, ráadásul végképp egyszerűbb így előre fizetni, ha a házhozszállításkor például a munkahelyi portás vagy a szomszéd veszi át a terméket. És talán az sem utolsó szempont, hogy az online vásárlással elkerülheted a Black Friday idején törvényszerűen kialakuló tömeget, továbbá a bankkártyaadataid biztonsága miatt sem kell aggódnod. 

Forrás: 

https://www.penzcentrum.hu/vasarlas/20211119/ezek-az-idei-black-friday-slagertermekei-itt-eddig-ez-fogyott-a-legjobban-1119523#

https://www.forbes.com/sites/forbes-personal-shopper/2022/10/18/early-black-friday-deals/

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20181106/jon-a-black-friday-mik-lesznek-a-slagertermekek-303314

https://www.nytimes.com/wirecutter/money/best-buy-early-black-friday-deals-2022-1024/