Wellness otthon

Sok időt töltesz otthon, és ellazulással, kikapcsolódással tennéd változatosabbá ezeket az órákat? Vagy épp azt a keveset tervezed feldobni, amennyit otthon vagy? Mi sem egyszerűbb, mutatunk hozzá néhány szuper megoldást, amelyekkel már-már zavartalan wellness-hangulatot teremthetsz a négy fal között is.

Az illatgyertyáktól kezdve, a masszázsolajon át a príma kis masszázsgépekig, sok kelléket házhoz rendelhetsz. Ráadásul biztonságosan és kényelmesen egyenlítheted ki a számlát, amennyiben – SimplePay fizetési megoldást nyújtó webshopban – Simple fiókban elmentett bankkártyáddal fizetsz. 

Atmoszféra apróságokkal

Már egy kellemes fürdő is ellazíthat, és száműzhet belőled minden stresszt, feszültséget vagy negatív gondolatot. A forró víz még csábítóbb, ha feldobod némi extra fürdősóval, habfürdővel vagy egy egzotikus fürdőolajjal, miközben illatgyertyákkal veszed körül a kádat, hiszen a gyertyafényben a fürdőzés is hangulatosabb, és az illatok új világot teremtenek. Ez egyébként akkor is működik, ha zuhanyozol, különösen akkor, ha masszázs zuhanyfejből áramlik rád a frissítő víz. 

Kikapcsolódás párban

A zuhanyfejből változatos intenzitással zubogó víz is frissítően cirógatja a testünk minden pontját, ám akkor is igazi kényeztetésben lehet részünk, ha párunk lep meg egy kellemes masszázzsal. 

Például egy finom és aromás masszázsolajjal még különlegesebb az élmény, ráadásul akár különbözőt is használhattok attól függően, hogy kinek melyik illatvilág jön be igazán. Szerencsére sok cikket olvashattok vagy videót nézhettek meg arról, hogyan tudtok jól masszírozni, ám egy általános tipp, hogy a fejet sem érdemes kifelejteni a sorból: itt ugyanis rengeteg érzékelőt találunk, így a finom, ám határozott mozdulatokkal felélénkíthetjük a másikat.

Az élmény új szintre emelésében egy masszázságy segíthet, hiszen annak többnyire lehet állítani a magasságát, és könnyebben masszírozhatjuk a másikat, mintha ágyon vagy egy fotelben foglalna helyet.

Bízzunk a gépekben

Szerencsére már otthonra is beszerezhetünk néhány olyan eszközt, amely nem foglal el sok helyet a lakásban, mégis egészen felpezsdítenek. A masszázsfelülettel ellátott lábtámasz akár a home office munkaóráiban is élénkíti a láb vérkeringését, de ugyanúgy kikapcsol egy sorozat vagy film nézése közben. Ha pedig masszázsfotelben veszel kezedbe olvasnivalót, akkor nemcsak a könyvbe, hanem a kényelmes szerkezetbe is belemélyedhetsz. 

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Forrás:
https://starity.hu/magazin/78311-6-1-tipp-egy-tokeletes-otthoni-spa-naphoz/
https://edigital.hu/tamaszok-monitorszurok/fellowes-energizer-labtamasz-masszazs-felulettel-8068001-p371095