Tippek otthoni kikapcsolódáshoz

Hoztunk pár ötletet otthoni elfoglaltságokhoz, melyekkel kicsit feldobhatod a hétköznapokat. Az online vásárlásnak hála nem kell hosszas köröket futnod az eszközök, kellékek beszerzéséért, hanem otthonról kényelmesen megrendelheted őket.

Ha teheted, fizetésnél válaszd a SimplePay online fizetési lehetőséget – bankkártyaadataid biztonságban lesznek.

Az esti szórakozás, kicsit megextrázva

Ettől biztosan nem lesz minden estétek ugyanolyan: egy projektorral bármelyik fehér falat vetítővászonná alakíthatjátok, így többé nem lesztek a tévé köré korlátozódva, az esti program akármelyik szobába áttelepülhet. Egy modern kivetítő a számítógépen kívül a DVD lejátszóhoz és a játékkonzolhoz is csatlakoztatható, de még okostelefonoddal is rákapcsolódhatok.

Ha viszont maradnátok a nappaliban, ahhoz is van tippünk, hogy egy egyszerű tévézést hogyan dobhattok fel: egy spéci hangrendszer beszerzése máris sokkal intenzívebbé teheti az élményt. Az utóbbi időkben az úgynevezett „soundbarok” örvendenek nagy népszerűségnek, mivel ezek nem foglalnak túl sok helyett, és a beüzemelésük is pofonegyszerű.

Otthon is maradj formában!

Hiányzik az edzőterem, vagy csak kezded érezni a sok-sok otthon ülés következményét a testeden? Bizonyos gyakorlatokat a szobában is elvégezhetsz – meglátod majd, mennyit számít akár egy 10 percnyi mozgolódás is! Első lépésként szerezz be mondjuk egy ugrálókötelet, ez akár bemelegítéshez is jól jöhet, de ha úgy van, egy teljes kardióedzést is lebonyolíthatsz a segítségével. Egy jógamatracot és pár súlyzót, esetleg fittness szalagot sorolnánk még a kezdőszettbe. Hogy mindig tudd, helyesen végzed a gyakorlatokat, egy egészalakos tükör beszerzését is ajánljuk. Ha nagyobb beruházásra szánnád el magad, jó hírünk van számodra: szobabiciklit és futópadot is rendelhetsz házhozszállítással.

Néha muszáj lazítani!

Az otthoni wellness este elengedhetetlen kelléke a pihepuha köntös és az ehhez passzoló, kényelmes mamusz. Gyújts meg pár gyertyát, vedd kezedbe kedvenc könyved, és engedd el magad! Ez a kikapcsolódás segíthet kiszakadni a napi rutinból. Ajánljuk, hogy néha-néha beiktasd magadnak ezt a kis énidőt – ha minden nap otthon dolgozol, azért, ha egész nap úton vagy, akkor pedig azért. Ha a bekuckózós olvasás nem a te asztalod, van még ötlet a tarsolyunkban: mit szólnál egy otthoni lábmasszírozóhoz, vagy masszázsfotelhez?

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Forrás:
https://www.businessinsider.com/making-a-family-movie-night-at-home#big-sound-in-a-small-package-9
https://www.cnet.com/health/gym-still-closed-these-are-the-best-home-workout-options/