Tedd felejthetetlenné a napot, ajándékozz élményt!

Közeleg egy szülinap, és nem tudod, mit adj ajándékba? Esetleg kimozdulnál a barátaiddal, de unjátok a kávézást? Jó hír, hogy most már élményt is ajándékozhatsz, amiben akár Te magad is részt vehetsz!

A tárgyi ajándékok helyett egyre többen választanak valamilyen élményre vagy különleges programra beváltható kupont, amivel még felejthetetlenebb lesz az ünneplés, vagy egy munka utáni délután. Böngéssz a neten, hiszen számos webshopban elérhető olyan élménykupon, amit ha jól választasz ki, garantáltan mosolyt csal szeretted arcára. Ha nincs ötleted, hogy hogyan kezdj hozzá a kereséshez, vagy időhiányban szenvedsz, akkor csak olvass tovább – mutatunk pár ötletet, ami férfiaknak és nőknek is nyerő meglepetés lehet. 

Páros élményfestés 

Lepd meg barátnődet, barátodat, testvéredet egy közös programmal, próbáljatok ki valami újat! A páros élményfestés keretén belül egy híres kép alapján megalkothatjátok a saját festményeteket, és akkor sem kell aggódnotok, ha a festés nem az erősségetek, hiszen felkészült tanárok segítenek majd az elkészítésében. Éppen ettől lesz még különlegesebb élmény az együtt töltött idő.

Macaron készítő tanfolyam

Ha lenyűgöznek Titeket ezek a színes kis vendégváró falatkák, akkor tökéletes választás lesz számotokra egy macaron készítő tanfolyam. Ugyan a macaron nagyon látványos süti, sokan nem mernek belevágni, mert kicsit macerás az elkészítése, azonban egy 2-3 órás tanfolyam után nektek is nyilvánvaló lesz, hogy nem is akkorra ördöngösség. Egy-egy ilyen tanfolyam keretén belül 4-5 féle színű és ízű macaront készíthettek, és a végeredmény természetesen hazavihető, de akár jóízűen el is fogyasztható helyben. 

Water Hoverboard

Itt a jó idő, úgyhogy a vizes,- és extrém sportok kedvelőinek nem is lehetne tökéletesebb meglepetés, mintegy hoverboard élménykupon. A hoverboard (vagy hover board) egy snowboardhoz hasonló deszka, amely a vízen lebeg, miközben a deszkán állva egy erős vízsugár gondoskodik a tolóerőről, ezért képes a boardon álló személy a víz felszínétől néhány méterre lebegni. Nem mindennapi program, az tuti.

Élményvezetés Monster Truck Bigfoottal

Az autóimádóknak mi is lehetne feledhetetlenebb ajándék, mint egy igazi 4 méteres monstrumból letekinteni a világra? Személyautót bárki vezethet, de egy ilyen autózúzó, hatalmas kerekű járgányt csak kevesen. Éppen ezért tartozik a Monster Truck Bigfoot élményvezetése a legextrémebb ajándékötletek közé, amit -a tapasztalatok alapján- első sorban a férfiak fogadnak a legnagyobb örömmel. 

Szabadesés Szimulátor – Lebegés a Szélcsatornában

Ha mindig is érdekelt téged vagy a környezetedben élőket az ejtőernyősök zuhanási élménye, de egy  ugrásra még nem álltok készen, akkor fedezzétek fel Magyarország egyetlen zárt rendszerű szabadesés szimulátorát! A lebegést egy alapos felkészítés előzi meg, amit egy profi oktató tart, és természetesen a széloszlop felett is a segítségetekre lesz, ahol maximális biztonsági körülmények között feküdhettek fel a 200-220 km/órás légáramlatra. Az élményt pedig egy letölthető videofelvétel is megőrzi, így később egyszerűbb lesz felidézni a különleges napot.

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

https://meglepkek.hu/elmeny/macaron-keszito-tanfolyam

https://meglepkek.hu/elmeny/water-hoverboard

https://www.bonuszbrigad.hu/paros-elmenyfestes-b138165

https://www.diamonddeal.hu/kupon/3-koros-elmenyvezetes-egy-monster-truck-bigfoot-volanja-mogott-oktatassal-igazi-adrenalinfroccs/64942/?referer=qponverzum_bp&utm_source=Qponverzum&utm_medium=Qponverzum&utm_campaign=Qponverzum

https://eljamanak.hu/termek/szabadeses-szimulator-lebeges-a-szelcsatornaban/