Te csak helyezd magad kényelembe, a többit bízd a Simple-re!

Hagyd az ábrándozást, inkább vedd kezedbe az irányítást: a Simple alkalmazással gördülékenyen megy az ügyintézés, a megspórolt időt pedig sokkal élvezetesebb tevékenységeke fordíthatod – mutatjuk, hogyan!

Borongós, őszi délután. Végzel a munkával, és ahelyett, hogy egyből hazafele vennéd az irányt, még rendezned kellene csekkjeidet. A befizetést már nem halogathatod tovább, pedig most tényleg szuperhosszú a sor, és csak azon jár az eszed, mennyi mindent csinálhatnál várakozás helyett. Ez az a pont, ahol képbe jön az appos ügyintézés: ha a Simple alkalmazást használnád csekkbefizetésre, egyszerűen kipipálhatnád ezt a pontot teendőid közül pár perc alatt.

A lakást frissen sült almáspite illata lengi be, mert végre volt időd azzal foglalkozni, amit szeretsz. Majszold el a finom falatokat, majd takarózz be, és már pöröghet is kedvenc sorozatod – mi ez, ha nem egy tökéletes őszi délután? Vagy te mégsem így képzeled? Megértjük, ha egy hosszú nap után nincs kedved otthon is tüsténkedni. Nem is kell. Gyújts gyertyát – hogy a hangulat azért meglegyen –, és még mielőtt elmerülnél az olvasásban, fizesd be a csekkeket néhány pillanat alatt a mobiloddal, akár a kanapé kényelméből!

Készítsd elő a befizetni kívánt csekket, majd nyisd meg az appot, és jelentkezz be Simple fiókodba! Lépj a „Csekkbefizetés” menüpontba, ekkor rögtön telefonod kameraképe jelenik meg (amennyiben engedélyezted az alkalmazás számára a kamerához való hozzáférést). Olvasd be a csekken lévő QR kódot a kamerával, majd válaszd ki, melyik bankkártyáddal szeretnél fizetni.

Ha még nem mentetted el bankkártyádat, akkor ezt most, menet közben is megteheted. A Simple-ben bármely bank által kibocsátott Mastercard, Maestro, Visa vagy American Express bankkártyádat rögzítheted. Mivel nem kell többé bepötyögnöd a hosszú számsorokat, mentett kártyáddal ezentúl gyorsan és biztonságosan fizetheted be a számláidat. 

Rákaptál az appos csekkbefizetésre? Na és az alkalmazás többi szolgáltatását próbáltad már? Csomó szuper lehetőség rejlik még benne, melyek mind-mind segítenek egyszerűbbé varázsolni hétköznapjaidat! Rendelhetsz például könyveket a Bookline-on keresztül – kuckózz be otthon, és válogass kedvedre az alkalmazásban, majd a fizetéshez használd ismét mentett bankkártyádat! Egy új könyv egyébként is jól jönne a komor, őszi délutánokra, nem igaz?

Most még nyerhetsz is Simple-fiókba mentett bankkártyás vásárlásoddal! Hogy pontosan hogyan, itt megtudhatod.

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.