Takaríts okosan, és spórolj időt – ezt a 3 eszközt vedd fontolóra!

Miután hősiesen megbirkóztál a hétköznapok kihívásaival, ne a takarítás fogjon ki rajtad. A megfelelő eszközökkel sokkal hatékonyabb munkát végezhetsz, így több időd marad az igazán fontos dolgokra – te pihenésre fordítanád a hirtelen jött szabadidőt, vagy inkább sétálnál egyet a szabadban?

Simple tipp: A gépekről minden fontos infót megtalálsz egy online műszaki webáruházban – így még a termékek összehasonlítás is sokkal könnyebben megoldható. Ha online rendelésnél a SimplePay fizetési megoldással találkozol, Simple fiókba mentett kártyáddal biztonságosan fizethetsz, mindössze néhány kattintással. 

Ez a kis gép majd elvégzi helyetted a munkát!

Milyen jó is lenne egy jótékony manó a háztartásban, aki kisegít minket takarításkor – ki mondta, hogy nem létezik hasonló dolog? Bízd csak a robotporszívóra a munka oroszlánrészét, addig is te haladj a többi feladatoddal. Szorgos kis barátodat lépcső közelében sem kell féltened, szenzoraival érzékeli a veszélyeket, ügyesen lavírozik a különböző akadályok között, átjut a küszöbökön, és a szőnyegeket is megmássza. Nem is fontos, hogy egyáltalán otthon legyél, az okosabb készülékeket telefonos applikációval is beindíthatod a távolból.

Az apró korrigálás sose volt ilyen egyszerű!

Kiszóródott a morzsa? A cica megállás nélkül hullajtja szőrét a nappaliban? Csak takarítás után veszed észre, hogy az egyik sarokban maradt pár pókháló? Nem szükséges újra és újra előkapnod és összeszerelned a porszívót ezeknek az apró hibáknak a javításához: morzsaporszívódat, illetve kisméretű kézi porszívódat pikkpakk mozgósíthatod a pár szippantással megoldható eseteknél. Kompakt mérete mellett hatalmas előnye, hogy vezeték nélkül is használható – így házon kívül, például az autó utasterének takarításakor is a hasznodra válhat.

Súrolás helyett hatékony és környezetbarát megoldás!

Gondoltad volna, hogy a legmakacsabb zsírfoltokat és a vízkövet a legegyszerűbben csapvíz segítségével távolíthatod el? Nincs ebben semmi hókuszpókusz: a gőzgép lényege, hogy a tartájába engedett vizet a megfelelő hőfokra hevítse, hogy aztán a kiáramló gőzzel szuper gyorsan és egyszerűen tisztíthasd meg a csempéket, járólapokat, üvegeket vagy a főzőlapot, sőt segítségével olyan egészen kicsi, nehezen hozzáférhető helyeket is tisztává varázsolhatsz, mint például a sütő vagy a grill rácsai. A legjobb az egészben, hogy mindezt vegyszerek hozzáadása nélkül teheted meg, így pénzt is spórolhatsz, és a környezetet is véded.

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Forrás:
https://edigital.hu/haztartas-otthon-lampa/porszivo-takaritogep/robotporszivo-c2479
https://edigital.hu/haztartas-otthon-lampa/porszivo-takaritogep/morzsaporszivo-c2013
https://edigital.hu/haztartas-otthon-lampa/porszivo-takaritogep/goztisztito-c27731