Születésnap otthon kicsiknek és nagyoknak

Megeshet, hogy a korábbiaktól eltérő módon kerülnek elfújásra a tortán díszelgő gyertyák, de kellő kreativitással és körítéssel sokat tehetünk azért, hogy a születésnap otthon, szűk körben is valóban különleges élmény legyen, korosztálytól függetlenül.

Simple tipp: Ha már otthon tartod a születésnapodat, ne mozdulj ki az ajándékokért vagy a dekorációért sem. A webáruházak széles kínálatából beszerezheted a szükséges kellékeket, ráadásul ha SimplePay fizetési lehetőséggel találkozol, akkor a Simple fiókos fizetéssel egyszerűen rendezheted a végösszeget.

Zsúr a gyerkőcnek

A gyerekek talán nehezebben fogadják el, hogy ezúttal elmarad barátaik körében a nagy banzáj, ám ha reggelre feldíszítjük a lakást,  a nem mindennapi akcióval mosolyt csalhatunk arcukra. Szerencsére a webáruházakból könnyedén beszerezhető a színes születésnapi felirat, a függő dekoráció vagy egy látványos luficsokor, amelyek jókedvre deríthetik. Lehettek akár egész nap jelmezben, sőt arcfestés vagy csillámtetkó is készülhet a jeles napon. 

Beöltözve vagy jelmez nélkül, nagy élmény lehet a húsvéti tojások felkutatásához hasonló ajándékkeresős program, hiszen ilyenkor a kicsi lépésről lépésre derítheti fel a lakást vagy házat, amelynek különböző pontjain kisebb-nagyobb ajándékok rejtőznek. 

Otthoni spa-élmény és ajándék magunknak

Bár sokan egyébként nem csapnak nagy ünnepséget a születésnap alkalmából, mostanság igazán érdemes legalább a születésnap megünneplésével feldobni az otthon töltött időt. Ahogyan a gyerekeknél fontos a dekoráció, úgy a felnőtteknél se becsüljük alá a szerepét, ráadásul a munkahelyi meetingekről olyan jól ismert programok szórakoztató célt is szolgálhatnak, a legtávolabb élő barátok, családtagok is csatlakozhatnak virtuálisan az eseményre. 

Komplett spa-élménnyel is meglephetjük magunkat, hiszen a lazítás jól megérdemelt ajándékként is funkciónálhat, amivel saját magunkat lephetjük meg. Végezetül a hagyományos születésnap kellékeit se sajnáljuk magunktól: a tortát vagy süteményeket örömmel fogyasztjuk majd az ünnepi ebéd vagy vacsora után is.

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Forrás:
https://pindurpalota.hu/blog/szulinapi-zsur-otthon
https://indywithkids.com/adult-birthday-party-ideas/
https://edition.cnn.com/2020/11/25/health/how-to-celebrate-birthday-pandemic-wellness/index.html
https://www.digitaliscsalad.hu/elmeny/szulinap-a-karantenban-igy-is-lehet-felejthetetlen-az-unnep