Sportos ajándékok karácsonyra

A karácsonyi ajándékok kiválasztásakor sokszor törjük a fejünket, hiszen szeretnénk valamilyen kedves meglepetéssel megörvendeztetni a szerettünket, a barátokat, miközben a kisagyunk azt súgja, legyen praktikus, hasznos is az a valami. Egy sportos ajándékkal összeköthetjük a kellemeset a hasznossal, hiszen a mozgás mindig öröm, felszabadít, élményt adunk vele, miközben akár segíthet megszabadulni a karácsonyi falatozáskor esetleg felszaladó fránya pluszkilóktól.

A beszerzés miatt se fájjon a fejed, mert nem az áruházban kószálós bevásárlásból kell sportot űznöd: a SimplePay-jel vásárolva egyszerűen és biztonságosan fizethetsz online, és házhoz is kérheted a rendelésedet. 

Konditerem otthon

Még télen is egészséges lehet szabadtéren sportolni, megfelelő öltözékben a futást sem kell abbahagyni és a kerékpárt sem muszáj félretenni, így bármilyen ehhez kapcsolódó ajándék kellemes meglepetés lehet. Ugyanakkor sokan szívesebben maradnak otthon a zimankós időszakban, ám a sport ilyenkor a mindennapi élet része maradhat. Ha van a lakásnak egy kisebb kihasználatlan szeglete, lépcsőzőgéppel, futópaddal vagy elliptikus trénerrel mini konditermet adhatunk a másiknak. 

A megajándékozott az otthonában „észrevétlenül” gyűrheti a fokozatokat és kilométereket, hiszen akár filmet is nézhet az edzés közben, szóval biztosan örömmel gondol majd ránk. 

Mozgás játékosan

Öröm a mozgás, különösen ha egy játékos formáját választjuk. A dartsra például még sokan amolyan kocsmai szórakozásként tekintenek, pedig egészen hatékonyan fejleszti a koncentrációképességet, és néhány óra dobálást bizony az izmok is megéreznek. Egy dartstábla a hozzá tartozó nyílszettel nemcsak egy embernek, hanem egy egész családnak önfeledt kikapcsolódást nyújt, ám a falvédőt se felejtsük el, nehogy ementáli sajthoz hasonlóan lyukas legyen a fal az első próbálkozások után…

Ha az illető talál neki helyet, például a garázsban, egy pingpongasztallal végeláthatatlan ütőpartikat indíthatunk el, amely közben majd észre sem veszik, milyen sokat futottak, mozogtak.

Kell a lazítás is

A sportolástól megfáradt izmokat persze kényeztetni is kell, ezekre szuper – és az ajándékozottat nézve uniszex – megoldást jelentenek a különböző masszázseszközök. 

A kis kézi gömbös masszírozótól kezdve a masszázsrúdon és az elektronikus masszázsövön át az elektrostimulátorig sokféle darab közül választhatunk, amelyek segítenek a mozgás utáni regenerációban, és nem mellékesen kellemes élményt szereznek a megajándékozottnak. S ki tudja, a végén még annyira megtetszik valamelyik ajándék, hogy magunkat is meglepjük vele.

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Forrás:
https://www.decathlon.hu/sport/c0-szezonalis-ajanlatok/c1-minden-ami-karacsony/c2-ajandekotlet-ferfiaknak/_/N-b31te1