A KÉNYELEM MINDIG NYERŐ!

Töltsd fel belső egyenleged a Szerencsejáték Zrt. internetes fogadási rendszerében a Simple-fiókodban elmentett kártyáddal, és nyerj
500 000 Ft-ot!

játékszabályzat

A promóció időtartama: 2020.09.14 – 2020.10.25.

Stresszmentes, gyors és biztonságos nagybevásárlás, szabadidős szervezés vagy hivatalos ügyintézés?

Mindegyikben veled vagyunk, csak annyit kell tenned, hogy a Simple-fiókodba mentett kártyáddal fizetsz a több ezer, online megoldást kínáló hazai partnerünk valamelyikénél!

Töltsd fel belső egyenleged a szerencsejatek.hu vagy a tippmixpro.hu oldalán a Simple-fiókodba mentett kártyáddal, és nyerd meg az 500 000 forint értékű bankkártyát vagy más értékes nyereményünket!

Nyeremények


Főnyeremény:
500 000 Ft
Mastercard kártyán

Sorsolás: 2020.10.27. 11:00 óra

* A Simple applikációban elérhető NFC fizetési funkción keresztül lebonyolított vásárlási tranzakciók a Játékban nem vesznek részt.

Így nyerhetsz most Simple-fiókban mentett bankkártyával

A Szerencsejáték Zrt. internetes fogadási rendszerében (szerencsejatek.hu, tippmixpro.hu), a belső egyenleged feltöltése során válaszd a SimplePay bankkártyás befizetés opciót.

Fizess a Simple-fiókodban elmentett kártyáddal.

Most akár duplán Rád mosolyoghat a szerencse, ha a Simple-fiókodban elmentett bankkártyáddal töltöd fel belső egyenleged a szerencsejatek.hu vagy a tippmixpro.hu oldalon!

Elfelejtetted megjátszani kedvenc lottószámaidat a munkából hazajövet? Esetleg nem sokkal az esti meccs kezdete előtt támadt az az érzésed, hogy a hazai csapat fog győzni? Spórolj időt az online fogadással, és játssz akár az otthonod kényelméből! A Szerencsejáték Zrt. internetes fogadási oldalain a lottó és további számsorsjátékok közül, valamint sportfogadási események széles kínálatából válogathatsz kedvedre a nap bármely szakaszában.

Ha most belső egyenleged feltöltésekor a SimplePay fizetési opciót választod, majd a Simple-fiókodban elmentett kártyáddal fizeted ki az összeget, részt veszel nyereményjátékunkban! Így nem csak a kényelmes és biztonságos fizetési lehetőség vár, hanem megnyerheted a nyereményjáték 500 000 Ft-os fődíját bankkártyán, vagy a további értékes nyeremények egyikét.

A szerencsejatek.hu és tippmixpro.hu oldalakon kívül még több ezer partnerünk webshopjában rendezheted vásárlásaid összegét egyszerűen!

Miért érdemes a bankkártyát elmenteni a Simple-fiókba?

Mert egyetlen fiókot számos felületen és szolgáltatásban használhatsz biztonságosan.

Mert nem kell újra és újra megadnod, megjegyezned bankkártyád adatait.

Egyszerre több bankkártyát is elmenthetsz, és tetszés szerint használhatod őket.

Mert akkor is tudsz vásárolni és fizetni, ha nincs nálad a bankkártyád.

Nincs még Simple-fiókod?

Pánikra semmi ok, ez a probléma könnyen orvosolható. Egyszerűen csak regisztrálj a Simple.hu oldalon vagy töltsd le a Simple alkalmazást, és hozz létre egy fiókot!

regisztráció

Töltsd le a Simple alkalmazás legfrissebb verzióját most:

Google play        App Store

Miért biztonságos a Simple-fiók?

Mert a Simple kártyatárolási rendszere a legszigorúbb nemzetközi PCI DSS tanúsítvány birtokosa.

Mert Simple-fiókod a PIN kódnál biztonságosabb jelszóval védett.

Mert nem kell többé megjegyeztetned a böngészővel a kártyaadataidat.

Mert az alkalmazásban általad beállított fizetési limit felett jelszó megadása szükséges.

Mert 0-24 órában rendelkezésedre álló ügyfélszolgálatunk segítségével azonosítást követően bármikor menedzselheted fiókodat.

Mert rendszerünk és tapasztalt RCO csapatunk azonnal észleli és jelzi a gyanús tranzakciókat.