KÖSS KÉSZÜLÉKBIZTOSÍTÁST A SIMPLE APPBAN, ÉS NYERJ!

Ne kockáztass, ha a mobilod épségéről van szó!

játékszabályzat

A promóció időtartama: 2021.04.12 – 2021.06.06.

Ne kockáztass, ha a mobilod épségéről van szó!Köss Hello Készülékbiztosítást a Simple app Biztosítás menüpontján keresztül új vagy használt okostelefonodra 2021. 06. 06-ig, és tiéd lehet a 3 x 100 000 Ft értékű bankkártya egyike. Így egy esetleges képernyőtörés vagy lopás esetén nem a Te pénztárcádat terheli a javíttatás, vagy cserekészülék beszerzésének költsége.
használt telefonodra, mely véd a képernyőtörés és akár a lopáskár ellen is, tiéd lehet a 3 x 100 000 Ft értékű bankkártya egyike!

Nyeremények


Nyeremények:
Nyeremény: 3x 100 000 Ft Mastercard bankkártyán

Sorsolva
Nyertes 1: pkovacs@

Sorsolva
Nyertes 2: netana0716@

Sorsolva
Nyertes 3: nagy.jozsef.tv2@

Hello Készülékbiztosítás a Simple alkalmazásban

Belegondoltál már abba, mennyire nélkülözhetetlen társad az okostelefonod? Lehet a munkaeszközöd, vannak rajta fontos emlékek, ezen keresztül bankolsz, navigálsz, vásárolsz, és még sportolás közben is veled van… Mégsem biztos, hogy meg tudod védeni a balesetektől vagy attól, hogy esetleg ellopják.

Válaszd a Hello Készülékbiztosítás alap vagy extra csomagját, hogy megkíméld magad a képernyőtörés vagy lopás okozta plusz kiadásoktól.

Új és használt okostelefonodra is megkötheted, ha a mobileszközöd típusa szerepel a Magyar Posta Biztosító Zrt. által meghatározott készülékek között. Ezt könnyen megtudhatod, csak nyisd meg a Simple App Biztosítás menüpontjában a Hello készülékbiztosítást és ha a képernyőn meglátod a két választható csomagot és azok díját, akkor a készülékedre már kötheted is a biztosítást.

Továbbá az okostelefonod árkategóriája szerinti díjszabásban részesülsz, gyorsan és kényelmesen intézheted a teljes folyamatot online az appon keresztül. Fizethetsz havi részletekben is bankkártyáddal, kár esetén pedig futár hozza és viszi a készüléked.

További részletekért kattints gyakori kérdéseinkre és a biztosítási csomagok leírására.