Partnerkereső

Partnerkeresőnket azért hoztuk létre, mert szerettük volna, hogy a Simple fiókkal rendelkező felhasználóink átlássák, pontosan mely kereskedők webáruházaiban vásárolhatnak gördülékenyen és biztonságosan a kártyaadataik elmentésével.

Mi is az a Simple fiók, ami mindezt lehetővé teszi? Egy széleskörű, integrált fizetési és vásárlási rendszer, amely a kártyaadatok ismételt megadása nélkül teszi lehetővé a webes fizetést a SimplePay fizetési modult használó közel 7000 webshopban. Ráadásként pedig a Simple alkalmazáson belül található szolgáltatásokért való fizetést és az érintéses mobilfizetést is lehetővé teszi.

A Simple fiókodban bármely bank által kibocsátott MasterCard, Maestro, Visa vagy American Express bankkártyát elmentheted. Érintéses mobilfizetésre a Simple alkalmazásban regisztrált, OTP Bank által kibocsátott MasterCard vagy Maestro bankkártyával használható. Nem OTP ügyfélként a Simple alkalmazásban létrehozott Simple kártyával, NFC funkcióval rendelkező, Android rendszerű készülékkel vehető igénybe.
Böngéssz bátran partnerkeresőnkben és fedezd fel kedvenc webshopjaid, márkáid ahol megérielmentened a bankkártyád adatait. Ne feledd, mindezt pár kattintással megteheted.