Öt érv, hogy már most elkezdjed beszerezni a karácsonyi ajándékokat

Vannak dolgok, amelyeket nem lehet elég korán elkezdeni, és ha visszagondolunk néhány karácsony előtti kapkodós ajándékvadászatra, akkor tudjuk: az ünnepi meglepetések beszerzése is ezek közé tartozik. Mutatunk öt érvet, miért érdemes már november elejétől megvásárolni a karácsonyi ajándékokat.

1. Több időd van gondolkodni

A család vagy a baráti kör nagyságától függően egész tekintélyes lehet azoknak a száma, akiket szeretnénk meglepni az ünnepekkor. A december azonban többnyire a munkahelyeken is az évzárás, a hajtás időszaka, így aztán eleve fáradt aggyal vágunk bele a nem kevés otthoni teendőbe. Adjunk magunknak időt, hogy a pörgés előtt, frissebb fejjel, könnyebben megtaláljuk a kedves meglepetést.

2. Elkerülni a tömeget

Decemberben a vásárlók tömege zúdul a boltokra, így olykor kisebb tumultus is kialakulhat. Ha időben elkezdünk keresgélni, elkerülhetjük a tömeget, mint ahogyan az online szférában, a netes rendeléskor sem kell zsúfoltságtól tartani, ráadásul házhozszállítással a cipekedéstől is megkíméled magad. A SimplePay biztonságos fizetési megoldása segítségedre lesz a vásárláskor, így amennyiben elérhető a webáruházakban, válaszd ezt a lehetőséget. Simple-fiókba mentett bankkártyáddal egyszerűen, gyorsan és kényelmesen fizethetsz, hiszen mentett kártyás fizetéssel megspórolhatod a bankkártya-adatok újbóli bepötyögését.

3. Hagyunk időt a szállításra

Az ünnepi időszakban megszaporodnak a nemzetközi rendelések, és előfordulhat, hogy az átlagosnál több idő szükséges ahhoz, hogy megérkezzen a kiszemelt termék Európa vagy a világ távolabbi részéről. Egy novemberi rendeléssel nagyobb eséllyel tehetjük a fa alá a meglepetést. 

4. A Black Friday varázsa

A novemberben esedékes Black Friday mindig szuper lehetőséget kínál, hogy még a karácsonyi akcióknál is jutányosabb áron vegyünk meg egy-egy műszaki cikket, ruhát, szépségápolási terméket vagy akár a jövő évi utazást. Ugyan alapvetően november 26-ra esik, sokszor már azt megelőzően is óriási leértékelésekkel várják a vásárlókat. 

5. Anyagilag kevésbé lesz megterhelő a december

A december eleve költséges hónapnak számít, így ha már novemberben beiktatjuk néhány ajándék megvásárlását, akkor csökkenthetjük a kiadásokat. Az ünnep varázsától még nem megszédülve valamivel tudatosabbak is lehetünk, könnyebben tartjuk magunkat az előre eltervezett listához. Ráadásként már a tartós élelmiszereket is beszerezhetjük ilyenkor, így annyival is kevesebb lesz a kiadás karácsony környékén. 

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Forrás: https://www.penzcentrum.hu/vasarlas/20191009/indul-a-roham-a-magyar-boltokban-nagyot-kaszalhat-aki-lecsap-mar-most-az-akciokra-1083791
https://www.cnbc.com/2021/09/13/starting-your-holiday-shopping-early-may-help-you-save-money-avoid-headaches.html