Okosan a meleg ellen – rendeld online a tároló- és hűtőberendezéseket is!

Készülj tudatosan a nyári melegre, és írd meg minél hamarabb a listát arról, hogy milyen új készülékekkel turbóznád fel a háztartásodat! Cikkünkben ezúttal a tároló- és hűtőberendezéseket vesszük górcső alá: miért kell figyelni nyáron a hűtőkre? Hogyan tároljuk megfelelően kedvenc borainkat? Milyen módon védekezhetünk a tikkasztó hőség ellen otthonunkban? – többek közt ezekre a kérdésekre is választ adunk.

Böngészd át a kínálatot online, és rendeld házhoz a háztartási kis- és nagygépeket is egyszerűen és biztonságosan! A SimplePay partner-webshopoknál  válaszd a Simple fiókos fizetést, majd dőlj hátra a futár érkezéséig!

Szeretik ilyenkor megadni magukat: Hűtő

Nem véletlen, hogy a nyári melegben az átlagosnál több hűtő purcan ki: mivel a régebbi masinák ajtaja már nem szigetel megfelelően, a gép minden eddiginél nagyobb küzdelmet produkál a hideg belső tér fenntartása érdekében. A hősies helytállás nem tarhat sokáig, a fokozott igénybevétel egyre közelebb és közelebb hozza a meghibásodás pillanatát. Szerencsére hatalmas kínálatból válogathatunk online: legyen egy vagy több ajtós, fagyasztós vagy fagyasztó nélküli, okos vagy inkább hagyományos, egy műszaki webáruházban biztosan rátalálsz a legmegfelelőbb termékre.

Kell, mint egy falat kenyér: Ventilátor

Gondolkozz előre, és csapj le a legszuperebb ventilátorra, mielőtt még elkapkodnák őket! Bár ezek a készülékek nem hűtenek, csak a meleg levegőt keringetik, a lágy szellő mégis segíthet elviselhetőbbé tenni a nyári forróságot. Ráadásul sokkal olcsóbban szerezheted be őket, mintha egy klíma mellett döntenél, és a légkondicionálás okozta kellemetlen tüneteket, mint például a fejfájást is könnyen elkerülheted, ha megfelelően állítod be a pozícióját a szobában. Neked a toronyventilátor vagy a klasszikus kör alakú a szimpatikusabb?

Nem csak ínyenceknek: Borhűtő

Borospince nélkül is megoldhatod kedvenc palackjaid megfelelő tárolását: válogass online a különböző méretű és stílusú borhűtők közül, és találd meg a konyhádba legjobban passzoló gépet. Az optimális hőmérséklet elengedhetetlen, ha hosszabb ideig tartogatnád az italokat, illetve a megfelelő ízélményhez is nagyon fontos. A borokat körülbelül 13 Celsius fokon érdemes tárolni – a normál hűtőkben ennél tíz fokkal is alacsonyabb lehet a hőmérséklet, a túlhűtés pedig csökkenti az ital minőségét. A borhűtő gondoskodik róla, hogy a beállított hőmérsékletet egyenletesen megtartsa, a legjobb boraid így mindig a megfelelő „kezekben” lesznek. 

Páros lábbal a meleg ellen: Légkondicionáló berendezés

A leghatékonyabban egy légkondicionáló berendezéssel léphetünk fel a beltéri meleg ellen. Igényeink szerint többféle típusból választhatunk: ha nem szeretnéd szétkapni a ház falát, akkor a mobil klímákat ajánljuk figyelmedbe. Ezek olcsóbbak, és kerekeik segítségével könnyen mozgathatók, viszont teljesítményük nem akkora, mint falba szerelt társaiké – és még zajosak is. Ha inkább az oldalfali klímák mellett döntesz, készülj arra, hogy valószínűleg nem fogod tudni egyedül befarigcsálni a több egységből álló készüléket, ehhez szakember segítségére lesz szükséged – a beltéri melegnek viszont örökre búcsút mondhatsz.

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Simple fiókba mentett bankkártyával történő fizetéseiddel ráadásul most értékes nyeremények gazdája lehetsz!
Ide kattintva megtudhatod, miért érdemes elmentened bankkártyádat – több ezer webshopban és a Simple alkalmazásban is gyors, biztonságos vásárlás vár rád.