Nincs kifogás! – szerezd be a tavaszi nagytakarítás kellékeit online

Tavasz. A frissesség és a megújulás időszaka. A változás ilyenkor nem csak a természetben figyelhető meg, hanem bennünk is –de mégis hogyan lehetnénk frissek és megújultak, ha por és rendetlenség vesz minket körül? A tavaszi nagytakarítás elől elbújni lehetséges, de nem érdemes. Ez időtöltésnek is nagyszerű lehet, a végeredményt pedig egész biztosan meg fogod köszönni magadnak. Cikkünkben összeszedtünk pár eszközt, amelyek segíthetnek megbirkózni ezzel a nemes feladattal.

Felfrissítenéd a háztartási gép készletedet? Beszereznél pár új kelléket a nagytakarításhoz? Egy műszaki webáruházból könnyen házhoz rendelheted a kiválasztott termékeket. A kosárba lépve válaszd a biztonságos és egyszerű online fizetés, hogy a termék átvétele minél gördülékenyebben mehessen.  

Gőztisztító

A gőztisztító segít abban, hogy a tavaszi nagytakarítás minél környezetbarátabb legyen: használatához nincs szükség vegyszerekre, mivel a tisztítást a kiáramló gőz végzi. A gőztisztítóval elsősorban kemény felületeket, mondjuk csempéket, járólapokat, főzőlapokat vagy üvegeket varázsolhatsz újjá – a készülékkel eltávolíthatod a makacs zsírfoltokat és a vízkövet is. Legnagyobb előnye, hogy időt spórol neked: egészen kicsi, nehezen hozzáférhető helyeket is gyorsan és egyszerűen tisztíthatsz vele, mint például a sütő vagy a grill rácsait. 

Ablaktisztító gép

A szikrázó tavaszi napsütésben nem rejtegetheted tovább a piszkos ablakokat – eljött az ablakpucolás ideje. Ha nem szereted ezt a pepecselős munkát, szerezz be egy ablaktisztító gépet. Meglepődsz majd, mennyire megkönnyíti a folyamatot: a gép hasonló elven működik, mint a klasszikus ablaklehúzó eszköz, annyi különbséggel, hogy itt a fej nem csak maga előtt tolja a cseppeket, hanem vákuum segítségével a készülék magába szívja az ablakra kent tisztítószert. Ezzel a szárító eljárással nem hagysz magad mögött cseppeket, se csíkokat, és az ablak ragyogóan tiszta lesz. 

Mikroszálas törlőkendő

Ne pazarolj feleslegesen! Több tekercsnyi papírtörlő elhasználása helyett válassz fenntarthatóbb megoldást: a mikroszálas törlőkendő használatával amellett, hogy sokkal gyengédebben tisztíthatsz, még a környezetet is óvod. Ha nagyon bekoszolódott, csak dobd be a mosógépbe, majd használd tovább, mintha új lenne. A mikroszálas törlőkendő kényes felületek megtisztítására is tökéletes, hiszen nem karcol, és szöszt sem hagy maga után. Plusz előnye a kendőnek, hogy bár vékonynak tűnik, nedvszívó képessége mégis elképesztő: akár súlyának nyolcszorosát is fel tudja venni vízből..

Porszívó

Neki se kezdj a nagytakarításnak, amíg nem áll rendelkezésedre egy szuperjó porszívó. Mivel ezt az eszközt amúgy is gyakran használod, fontos, hogy úgy dolgozzon a kezed alá, ahogy te szeretnéd. Ha a régi már kicsit elavult, és nem működik megfelelően, a tavaszi nagytakarítás remek alkalom lehet egy új gép beszerzésére. Porszívóvásárlásnál hatalmas kínálattal találhatod magad szemben, a bőség zavarán pedig az segíthet felülkerekedni, ha alaposan végig elemzed, mire is van szükséged: például ha többemeletes házban laksz, egy kisebb súlyú készüléket könnyebben tudnál cipelni; vagy ha többen laktok együtt, egy halk gépnek bizonyára mindenki jobban örülne.

Takarítógép

Ha tényleg nem szeretnél sokat bajlódni a tisztítás különböző lépéseivel, számodra a legjobb megoldást egy takarítógép beszerzése jelenti. A takarítógép egy olyan csodaeszköz, amely egyszerre három feladatot lát el: felporszívózza, felmossa és fel is szárítja a padlót, sőt nem csak a padlólapok, hanem a szőnyegek tisztítására is alkalmas. Mivel nem hagy maga után nedvességet, a takarítást követően egyből birtokba vehetitek a helyiségeket. Nem kell többé várakozni, lábujjhegyen lépkedni, és leszidni azt, aki rá mer trappolni a frissen felmosott részekre.

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Simple fiókba mentett bankkártyával történő fizetéseiddel ráadásul most értékes nyeremények gazdája lehetsz!
Ide kattintva megtudhatod, miért érdemes elmentened bankkártyádat – több ezer webshopban és a Simple alkalmazásban is gyors, biztonságos vásárlás vár rád.