Néhány ötlet, amivel megörvendeztethetjük a hölgyeket nőnapon

Március nyolcadika, amikor a férfiak valamilyen figyelmességgel kedveskednek édesanyjuknak, nagymamájuknak, párjuknak, testvérüknek, sőt akár a munkahelyi kolléganőknek is. Mivel változatos a célcsoport, változatos lehet az ajándék is, csupán egy dolog a fontos: jó szívvel és szeretettel érkezzen az apróság.

Közhelyesnek tűnő, ám kedves figyelmességek

Sztrájkból és tüntetésből indult ki a politikai, feminista és szakszervezeti mozgalom, amelynek köszönhetően 1977 óta nemzetközi nőnapként ünnepeljük a március 8-át. Mára azonban sok helyen, így összességében Magyarországon is háttérbe kerültek a kezdeti motivációk, és a nap egyszerűen arról szól, hogy megörvendeztessük a szívünknek kedves hölgyeket. 

Gyakori, hogy a munkahelyeken a férfi kollégák vagy a munkáltató egy-egy virágszállal, desszerttel, egyéb figyelmességgel kedveskedik, amelyet sokan hajlamosak közhelyes ajándéknak tartani. Ám ilyenkor gondoljunk bele, ki nem mosolygott még, amikor virágot vagy egyéb apróságot talált az asztalán? 

A szívünknek kedves ember szívének kedves meglepetés

A nőnapon persze elsősorban a családunk nőtagjai kerülnek a középpontba, és a virágon kívül biztosan szívesen vesznek olyasmit, ami jelzi, hogy az ajándékozó nem egyszerűen gondol rá, hanem jól is ismeri. Egy, a kedvenc finomságait összegyűjtő csomag örömet szerez neki, ráadásul ezt akkor is eljuttathatjuk hozzá egy-egy csomagküldő szolgálattal, ha éppen fizikailag távol is vagyunk egymástól. 

Az elmúlt időszak után azonban talán a legnagyobb gesztus az együtt töltött idő, egy közös kávézás, séta, az édesanya-nagymama meglátogatása bármilyen vásárolt dolognál többet ér. 

Nőnapi ajándék a hozzánk legközelebb állónak

Persze a tárgyi figyelmességben megnyilvánuló szeretetnek is szívből örülnek a hölgyek, így a munkahelyre küldött virágcsokor, a romantikus vacsora, a finom bonbon, netán valamelyik kedvenc kozmetikum garantáltan mosolyt csal a párunk arcára. Természetesen valódi meglepetés lehet a parfüm, valamilyen ékszer, egy régóta vágyott karóra vagy a kezdődő évszakhoz illő tavaszias ruhadarab, netán a kedvenc szerző új kötete.

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Forrás:
https://tippeknoknek.hu/kreativ-nonapi-ajandek-otletek.html
https://mult-kor.hu/20110308_tuntetestol_a_hoviragig_a_nemzetkozi_nonap_rovid_tortenete
https://www.marieclaire.co.uk/fashion/shopping/international-womens-day-gifts-765459