Néhány kisgép, amellyel új szintre emelheted a konyhádat

A főzés már régen nem arról szól, hogy órákat robotolunk a tűzhely mellett, ám ha mégis úgy érzed, hogy az ideálisnál több időt töltesz az ételek elkészítésével, akkor mutatunk neked néhány olyan konyhai eszközt és kisgépet, amelyekkel nemcsak új szintre emelheted a konyhád felszereltségét, hanem időt és energiát is megtakaríthatsz, ráadásul bónuszként a kukába is kevesebb maradék kerül.

Simple tipp: sokkal egyszerűbb néhány kattintással összehasonlítani a műszaki cikkeket, mint boltról boltra járva megtalálni a kiszemelt kisgépet. A SimplePay fizetési megoldással találkozva pedig a vásárlás is pofonegyszerű, hiszen Simple fiókba mentett bankkártyáddal kényelmesen és biztonságosan fizetheted ki a végösszeget.

Csak pontosan és szépen – a digitális mérleg

Te is fogtad már a fejed olyan receptek láttán, melyeknél olyan utasításokat kaptál, mint az „ízesítsünk érzéssel” vagy „adjunk hozzá annyit, amennyit felvesz”? Bár sokan a mennyiség pontos ismerete nélkül is kisangyalként bűvészkednek a konyhában, a receptek megvalósításában azért segítségünkre lehet egy digitális mérleg, amely grammpontosságban mér. Ezen kívül könnyedén letárázhatjuk őket, azaz a mérleg levonja az edény súlyát, így pontosan látjuk, hány dekagramm hozzávalót teszünk a tálba, vagyis semmi sem megy kárba. Mivel ezek a modern eszközök igazán vékonyak, könnyűek és kicsik, aligha lehet olyan apró a konyhád, hogy ne férjen el benne. 

Multicooker a változatosságért

Valamivel nagyobb helyet foglal a multicooker, ám ha egyszer kipróbáltad, biztosan újra és újra ezzel akarsz főzni. Akár tizenkét funkció segít abban, hogy még egyszerűbben és egészségesebben készítsd el a mindennapi finomságokat, a bébiételektől a rizottón át a húsételekig bármit a tányérra varázsolhatsz vele. Az okostechnológiának köszönhetően automatikusan kiszámolja a szükséges főzési időt, az állítható főzési idővel vagy a késleltetett indítással helyetted főz, hogy te másra használhasd az így felszabaduló időt. És a legjobb, hogy a tisztítással sem kell sokat vesződni, mert a multicooker kivehető részei egyszerűen elmoshatók. 

A vákuumcsomagolás plusz életet ad

Akármilyen pontosan adagolt vagy finom ételt készítettél, könnyen előfordulhat, hogy marad belőle. Szerencsére a vákuumcsomagoló segít abban, hogy az ennivaló a megszokottnál jóval tovább őrizze meg a szavatosságát, sőt az ízét és az aromáját is. A titka, hogy légmentesen, hermetikusan elzárja az ételt, és ezzel megakadályozza, hogy különböző mikroorganizmusok vagy akárcsak az oxigén is hozzáférjen. Ezzel az eljárással nemcsak hosszabb ideig maradnak fogyaszthatóak az ételek, hanem el sem színeződnek, vákuumcsomagolással akár egy fél alma is jóval csábítóbban és üdébben vár, hogy a délutáni snacked vagy a napindító finomságod legyen.

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Forrás:
https://edigital.hu/konyhai-merleg/gorenje-kt10orab-led-konyhai-merleg-fekete-p803850
https://edigital.hu/egyeb-konyhai-kisgep/tefal-rk705138-multicooker-12in1-p402134
https://www.sousvidefolia.hu/Vakuumcsomagolas-elonyeihttps://edigital.hu/egyeb-konyhai-kisgep/fagor-mv-280-vakuumcsomagolo-p498861