Milyen adventi naptárral lepjük meg a gyerekeket?

Az örömteli karácsonyi várakozás fontos eleme az adventi naptár, hiszen a gyerekek 24 napon keresztül nyithatnak ki egy-egy ablakocskát, amely valamilyen meglepetést, finomságot rejt, és egyúttal közelebb visz a szeretet ünnepéhez. Ilyenkor azonban adódik a kérdés: csoki vagy valami újdonság bújjon meg az adventi kalendáriumban? Ha kíváncsi vagy, görgess tovább az ötleteinkre!

A tuti befutó: csokinaptár

A gyerekek többsége imádja a csokoládét, ezért garantált lesz a sikere annak, ha napról napra apró csokoládé lesz a meglepetés. Sokszor hajlamosak vagyunk a vásárláskor elvenni az első szembejövő adventi naptárt, hogy kipipálhassuk a tételt a listán, ugyanakkor tudatos keresgéléssel az átlagostól picit eltérő kalendáriumot is találhatunk. Az online rendeléskor könnyedén áttekinthetjük a kínálatot, így étcsokis, cukormentes, vagy édesítőszerekkel, netán gyümölcscukorral készült adventi naptárat is tehetünk a virtuális kosárba. A SimplePay pedig gyorssá és szuperbiztonságossá teszi a fizetést.

Adventi naptár a könyvesboltból

Csoki helyett könyvecske – ez is lehetne a mottó ahhoz, hogy könyvesboltból válasszunk adventi naptárt. A lehetőségünk megvan rá, hiszen léteznek olyan adventi naptárak, amelyek napról napra egy könyvecskét tartogatnak, benne egy kedves történettel vagy dalocskával, Ráadásul kapható olyan adventi naptár, amelyben állatokról, varázslókról vagy tündérekről szólnak a mesék, és később a könyvet díszként felakaszthatjuk a karácsonyfára. 

Te is elkészítheted az adventi naptárt

Alighanem még nagyobb örömet szerzünk a kicsiknek, ha egy-egy vásárolt termék helyett magunk készítjük el az adventi naptárt, ráadásul így mi dönthetünk arról, hogy milyen meglepetés várja őt napról napra. 

Például egyszerű és nagyszerű megoldás, ha kis papírzacskót díszítünk fel, majd pakolunk bele finomságot vagy apró meglepetést. Másik megoldás, hogy gyufásskatulyákat csomagolunk be, töltünk meg, majd ragasztjuk egy masszívabb és az alkalomhoz illő papírral bevont kartonlapra. Tulajdonképpen mindennek a díszítés a kulcsa, kellő dekorációval akár mű- és papírpohár vagy befőttes üveg is lehet az alap, vagy színes papírokból tekert süvegek alá is rejthetjük az ajándékot. Még a gyereket is bevonhatjuk a dekorálásba, csak akkor maradjon távol, amikor elrejtjük a meglepetést. 

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Forrás:
https://bookline.hu/search/search.action?page=1&searchfield=adventi+napt%C3%A1r
https://bevasarlas.tesco.hu/groceries/hu-HU/search?query=adventi%20napt%C3%A1r
https://jatsszunk-egyutt.hu/adventi-naptar-otletek/