Mik lehetnek a karácsony slágerajándékai?

Már tavaly év végén arról szóltak a jóslatok, hogy mik lesznek a 2020-as karácsony slágerajándékai: azt jövendölték, hogy a különböző konzolok viszik majd a prímet. A videojáték-konzolok egyébként is minden évben népszerű termékek, ráadásul egyre többen online rendelik meg őket. Noha mérleget inkább utólag lehet vonni, néhány termékről sejthető, hogy kelendőek lesznek a mostani karácsonyi időszakban.

Simple-tipp: ha lehetséges, online vásárláskor válaszd a SimplePay fizetési lehetőséget, így nem kell aggódni a bankkártyaadataid biztonsága miatt, és a későbbi vásárlásaid kifizetése is egyszerűbb lesz Simple-fiókba mentett kártyával!

Vezeték nélküli fülhallgató

Nincs is jobb program, mint együtt lenni a családdal, ám ha sokan vagyunk egyszerre otthon, arra is figyelni kell, hogy ne zavarjuk a másikat zenehallgatás, filmnézés közben. Egy éve a vezeték nélküli fülhallgató volt az egyik legkeresettebb ajándék az Egyesült Államokban, és itthon is igen népszerű lett, hiszen hozzánk is elérnek a trendek idővel. A vezeték nélküli fülhallgatóval kényelmesen beszélgethetünk vagy hallgathatunk zenét, biztosítja a privát szférát és a többiek nyugalmát is, nem beszélve az összekuszálódó vezetékek mellőzéséről. 

Háztartási gépből sosem elég

A karácsony ideális alkalom arra, hogy közösen végiggondolja a család, mire lehet szüksége, az akcióknak köszönhetően pedig a megszokottnál jobb áron szerezhetőek be a kiszemelt termékek. Sokan ennek apropóján cserélik le a nagyobb háztartási gépeket (hűtő, mosógép) vagy vásárolnak nagyobb televíziót. Az apróbb háztartási gépek ugyancsak kelendőek: a konyhába mindig találhatunk valami újat (turmixgép, botmixer, robotgép, gyümölcsprés), sokan kaptak rá az otthoni kenyérsütésre, amelyhez jól jön a kenyérsütőgép. A nyár hangulatát hozhatjuk vissza egy-egy minigrillel, és a szeletelőgépek vagy a multifunkcionális főzőedények is hasznos kiegészítők lehetnek. Egyre népszerűbbek a kávéfőzők és a kávézás egyéb eszközei is.

Okostelefon a nagyszülőknek

Az okoseszközökkel nehéz mellélőni. Az okostelevízió is ebbe a sorba illeszkedik, ám sokan szereznek be ilyenkor okosórát és okostelefont is. Az idén különösen kelendő lehet az utóbbi, hiszen ha például a nagyszülőknek vásárolunk egy jól használható modellt vagy tabletet, akkor a videóbeszélgetések által olyankor is velük lehetünk, amikor fizikailag egymástól távol vannak tőlünk.

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Források
https://forbes.hu/a-jo-elet/ezek-lesznek-a-jovo-karacsony-slagerajandekai/
https://24.hu/tech/2020/09/09/xbox-series-x-megjelenes-ar-konzol-microsoft/
https://www.egerhirek.hu/2019/12/11/karacsony/eletmod/egerhirek
https://hvg.hu/tudomany/20191119_top_karacsonyi_ajandek_2019_apple_airpods_online_vasarlas
https://mentsdegyszeruen.hu/unnepi-keszulodes-mutatjuk-miert-valaszd-az-online-vasarlast/?fbclid=IwAR3tlpygyqA0hJhkD2n8azV-4DlqLD7ybzPSzINzhKdz9vFF13Ckj9XucQ4