Menő körömlakkszínek a nyárra

Az év legmelegebb évszakában törekszünk a kánikula átvészelésére öltözékünkben is, így a lenge ruhák mellé szívesebben húzunk fel nyitott cipőt, szandált, vagy papucsot. Ez pedig a nőknek egyet jelent azzal, hogy a lábkörmök színére is kiemelten figyelni kell – no de mik a nyár legmenőbb körömlakkszínei? És mit kell tenni azért, hogy a körmünk nyáron is fényesen ápolt legyen?

Simple tipp: Ha megcsappant a lakkgyűjteményed, vagy trendi színekkel újítanál be, nézz szét az online drogériákban! Ha a webshop SimplePay fizetési lehetőséget kínál, válaszd a „fizetés Simple-fiókkal” opciót, hogy egyetlen kattintással egyenlíthesd ki a rendelés összegét. 

A nyár „vagányai” a harsány színek

Az elmúlt évek meghatározóivá váltak a harsány neonszínek, így például a barna bőr mellett pompásan mutat az erős sárga (narancs változatban is) vagy a rózsaszín is. 

A csajszis vörössel sosem lőhetünk mellé, a világosabb árnyalattól a mélyvörösig bármit választhatunk, biztosan kitűnünk a strandolók közül. A bátrabbak akár a zöldet vagy a kéket is kipróbálhatják, míg a fekete nem feltétlenül nyárias szín, ám határozott egyéniséget sugároz. 

Csillám csillog a vízben

Méghogy kislányosak lennének a csillogó flitteres megoldások… Nemcsak a neonszínek és a türkizkék, hanem egy csillogós fedőlakkal megbolondított halványabb alapszín, vagy az eleve csillogós megoldás is pazarul fest a vízben, ráadásul vonzza a tekintetet, ahogyan visszaveri a napsugarakat. 

Persze a visszafogottabb színek kedvelőinek sem szükséges kidobniuk a készletüket, netán az őszi-téli időszakig jegelni a kedvenc körömlakkokat, hiszen a pasztellszínekkel is kipingálhatják a körmüket. Ezek nagy előnye, hogy szinte minden ruhához és alkalomhoz jól illenek, így aztán egy egyedi színű öltözék miatt sem kell átfesteni a láb és a kéz „díszeit”. Mindemellett otthon is kísérletezhetünk különböző mintákkal, amelyek feldobják a halványabb színeket is.

A változatosság gyönyörködtet

Sokan gondolják, hogy merényletet követnek el a divat ellen, ha eltérőre festik a láb és a kéz körmeit, holott bátran kísérletezhetünk különböző színekkel, azzal csak még trendibbek leszünk. Ugyanakkor érdemes egymással harmonizáló színeket választani, például figyelembe venni a kedvenc táska vagy kiegészítők, esetleg a ruhatár meghatározó színét is.

Nyári körömvédelem

A nyár a megszokottnál jobban igénybe veheti a körmöket, elég csak arra gondolni, hogy a strandon többször érintkezik a vízzel, a legjobb szín sem lesz képes azonban eltüntetni a kéz vagy a láb körömhibát. A csillogóan ápolt körmökért a színválasztáson túl egyéb kiegészítő apróságokkal is tehetünk, így például érdemes leradírozni az elhalt részeket, és körömerősítővel bekenni a körömágyat is. A polírozásnak köszönhetően még gyorsabban is nő a köröm. 

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Forrás:
https://www.retikul.hu/kencefice/koromlakk-szinek-2019-nyar/
https://nlc.hu/trend/20190608/koromlakk-divat-nyar-2019/