Már a küszöbön áll 2021 – íme, néhány évváró apróság!

Bár a december elsősorban az ünnepi várakozás, a karácsonyi készülődés időszaka, nem mehetünk el a tény mellett: hamarosan újabb év kezdődik. Új esztendőhöz pedig új naptár és tervező dukál, és még egy csomó apróság.

Simple tipp: Minek kutatnád a boltokban a legújabb naptárt, amikor a webshopokban ugyanolyan könnyen kiválaszthatod a számodra megfelelőt? Vásárold meg online kedvencedet, és fizess egyszerűen, érintkezésmentesen!

Ami sosem megy ki a divatból: a határidőnapló

A határidőnapló az, amely (legalább) egy évig velünk van, hű társunk a teendőink szervezése során minden nap. A karácsonyi dekoráción kívül hagyományosan a határidőnaplók is elárasztják az üzleteket decemberben. Viszont ha vannak saját ötleteink, akár magunk is megtervezhetjük ezt. Eldönthetjük, hogy puhakötésű vagy keménytáblás legyen, magunk választjuk ki a képeket, a szövegeket, amik majd díszitik. Kikapcsolódásnak sem utolsó elkészíteni ezeket a kis tervezőket.

Mit nézünk szívesen a falon? 

Hasonló a helyzet a naptárakkal. Se szeri, se száma az online rendelhető változatoknak, viszont magunk is összedobhatunk egyet. Hiányzik az utazás? Használd fel a világjárásod alkalmával készült képeket. Sokan a gyermekük fotóiból készítenek naptárt, mások a háziállataik képeit forgatnák hónapról hónapra, és persze a vicces ötleteknek is csak a képzelet szab határt. A határidőnapló és a naptár kedves karácsonyi ajándékok is lehetnek. 

Motivációs füzet a mindennapokra

Sokan az új év első napjához kötik nagy céljaik megvalósításának kezdetét. Új étrend, más életvitel – ki-ki maga behelyettesítheti a terveket. Az elhatározásban segít, ha naponta egy-egy motivációs idézettel bátorítjuk magunkat. Ilyesmit is lehet készen kapni, ám már az elhatározásra hangolódás folyamatát erősíti az is, ha magunk készítjük el. A gondosan összeválogatott idézeteket lekörmölhetjük, vagy online tervezőkkel kisebb-nagyobb kis könyvecskébe foglalhatjuk. Ügyeljünk a praktikus méretre, hogy mindig magunkkal tudjuk vinni. 

Legyen szem előtt

Az íróasztal mellett többnyire jól jön egy fali tábla. Erre ki lehet függeszteni az aktuális feladatokat, memókat, post-iteket, egy meghatározó mottót vagy motivációs idézetet. Az egyszerűbb, nagyobb kemény táblákat egy-egy, a karaktert kifejező kedves kiegészítővel is feldobhatjuk. A kreatív hobbiboltok kínálatában sokféle kapható, no meg ne feledkezzünk meg a rajzszögről vagy a kétoldalú ragasztóról sem, hogy tényleg a táblán maradjon a papír. Az üveghez vagy speciális felülethez a szükséges filcet, a mágneses táblához a mágnest szükséges beszerezni.

A számítógép mappáin kívül papíron is jól mutatnak a fotók, pláne ha különleges fotóalbumba rendezzük őket, illetve érdemes amolyan Do It Yourself-típusú könyvecskébe gyűjteni a bakancslistánkat. A legjobb, hogy a webáruházakból minden kelléket megrendelhetünk anélkül, hogy belevesznénk a karácsonyi forgatagba.

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.