Készülődés Valentin-napra

A naptár a szerelemeseknek kedvez, hiszen az idén vasárnapra esik február 14-e, ezért akár az egész napot az érzelmek megünneplésének szentelhetitek, ráadásul pár figyelmességgel sikerülhet igazán emlékezetessé tenni a különleges napot. Mutatunk néhány ötletet, hogyan dobd fel a Valentin-napot.

Induljon jól a nap

Bár többnyire a Valentin-nap a romantikus és gyertyafényes vacsora képével kapcsolódik össze, már reggel tehetünk azért, hogy igazán jól kezdődjön a nap. Felcsaphatunk baristának, és megkísérelhetünk szívecskét rajzolni tejhabból a kávéra – ha esetleg nem is sikerül tökéletesen a kivitelezés, a párunknak már a próbálkozás is mosolyt csalhat az arcára. A reggeli élményét emelhetjük új szintre, ha ezúttal szívecske formában sütjük meg a tojást, ilyen alakúra vágjuk a kenyeret vagy a gyümölcsöt.

Szerelem lengi be a lakást

Az érzelmek persze belőlünk fakadnak, ám szépen mutat, ha erre a napra a lakás is díszbe öltözik. Ezer és ezerféle ízléses, vicces és eredeti dekorációt rendelhetünk online, néhány léggömb például biztosan látványosan mutat. Ha van kedvünk, akár a korábbi napokban magunk is készíthetünk dekorelemeket, ám ne felejtsük el időben beszerezni az alapanyagokat és az alkotáshoz szükséges eszközöket. 

Apró ajándékok a nagy érzelmek tolmácsolói

Noha a gyengéd érzelmeket az év minden napján kifejezhetjük, Valentin-napon érdemes külön is megmutatni, sokat jelent nekünk a másik. Egy-egy apró ajándékkal könnyen elbájolhatjuk, legyen az apró ékszer, parfüm, netán egyedi és jópofa megoldás, mint egy speciálisan erre az alkalomra nyomtatott póló vagy párna. 

Míg az ebédet készíthetitek közösen, a vacsorát érdemes megrendelni, hogy este már ne a konyhában kelljen tüsténkednetek. A legtöbb étterem különleges menüsorral készül, így a gyertyafény mellett pihenten és gondtalanul élvezhetitek egymás társaságát. 

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Forrás:
https://www.otthonlap.hu/hogyan-keszulj-otthon-a-valentin-napra-szivesen/
https://www.lifehack.org/articles/communication/how-plan-romantic-valentines-day-date-for-your-loved-one.html