Kényelmes kerti bútorokkal kellemesebb a pihenés

Ha szerencsések vagyunk, a nyári napsugarakat, a jó időjárás adta lehetőségeket a saját kertünkben élvezhetjük. A grillszett tökéletesítése mellett a kerti bútorokra is érdemes figyelmet fordítani, hogy valóban pihentető legyen a kikapcsolódás a friss levegőn.

A rendeléskor akár házhoz is kérheted a vadonatúj kerti bútorokat. A webáruházak sokaságában elérhető SimplePay ráadásul kényelmes és egyszerű fizetési lehetőséget nyújt, így ha a Simple-fiókos fizetést választod, pár kattintással kifizetheted a terméket.

Ebéd a kék ég alatt

A napsütés és a meleg időjárás érkezésével csábító lehetőség a szabad ég alatt elkölteni a családi ebédet. A kert dísze lehet a jól megválasztott kerti asztal a hozzá tartozó székekkel, hiszen igazán dekoratív bútorok készülnek napjainkban, különböző stílusokban. Egy nagy asztalt kényelmesen körbeülhet a tágabb család is, plusz elfér rajta a grillen készült finomságok sokasága. Megkönnyítheti a tárolást, ha összecsukható székeket választunk, mert az év többi részében kisebb helyen pihentethetjük őket. Egy forró nyári napon némi árnyékra vágyva sem kell visszaköltöztetni a házba az ebédet, hiszen a napernyő vagy a napvitorla megvéd a tűző napsugaraktól. 

Ha csak a kávénkat fogyasztanánk el reggelente az ébredő természetet figyelve, akkor elég lehet egy kisebb kerti bútorszett kényelmes fotelekkel és egy kisebb asztallal. 

Szieszta lágyan ringatózó hintaágyban

A pihe-puha párnákkal felszerelt fotelben bármikor megpihenhetünk, míg például a dönthető támlával rendelkező hintaágyak igazán álomszerű sziesztába ringatnak. Tetejükkel a tűző napsugaraktól is megvédenek, ám közben mégis a frissen zöldellő kertben relaxálhatunk.

Barnulni a kertben

Noha jól jönnek a különböző árnyékolók, ám a nyár mégiscsak a napsugarakról szól. Kellő bőrvédelemmel a saját kertünkben is megszerezhetjük a sokak által vágyott kreolosan barna színt. Néhány napozóágyat diszkrét napárnyékolóval szerelnek fel, amely éppen annyit tompít a sugarakon, hogy hunyorgás nélkül olvashassunk. Az összecsukható, fémvázas és könnyebb darabokat egyszerű arrébb tenni, ám ha szeretnénk egyszerűen követni a nap állását, érdemes kis kerekekkel felszerelt, könnyen mozgatható napágyat választani. 

Akár nulláról rendezzük be a kertünket, akár csak feldobnánk néhány új kerti bútorral a meglévő szettünket, gondoljuk át, hogy milyen anyagból készült darabok lehetnek az ideálisak. Praktikusak az olyan matériák, amelyek jól tűrik az időjárás szeszélyeit, ám eközben remekül mutatnak és kényelmesek. A fa-, a fém-, a rattan, a műrattan- és a műanyag bútoroknak is megvannak a maga előnyei – fordítsuk ezeket a saját javunkra.

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Forrás:
https://www.praktiker.hu/kert/kerti-butor
https://www.praktiker.hu/kert/kerti-butor/fem-kerti-butor
https://www.praktiker.hu/kert/kerti-butor/murattan-kerti-butor