Karácsonyi díszkivilágítás mértékkel, fényekkel

Már fényárba borultak a városi utcák, a szomszédnál is felgyulladtak a karácsonyi fények, ám te még bántóan „sötétnek” érzed az otthonodat? Sosem késő felszerelkezni néhány karácsonyi égősorral, fényfüzérrel, világító angyalkával és hóemberrel, úgyhogy mutatunk néhány tippet, hogyan hódítsa meg a karácsonyi kivilágítás a környezetedet. A SimplePay-nek köszönhetően pedig több idő marad a dekorálásra, hiszen online egyszerűen fizethetsz, és még házhoz is jön a virtuális bevásárlókosár tartalma.

Elkápráztatni és kímélni a környéket

Amennyiben családi, kertes házban élsz, szinte végtelen számú lehetőséged van arra, hogy karácsonyi színvilágba öltöztesd az otthonodat. Nem is nagyon lehet hibázni, hiszen a megszokott, változatos színek épp úgy fényt visznek az éjszakába, mint a semlegesebb, fehér világítás.

Azonban érdemes mértékletesnek maradni, és nem ésszerűtlen mennyiséggel fokozni az időszakban óhatatlanul megnövekvő fényszennyezést. A karácsonyi díszkivilágításhoz célravezető alacsony energiafogyasztású, hosszú élettartamú égőket választani, hogy jövőre is az otthonod díszei lehessenek, míg a felszereléskor szerencsés a szomszédokra is gondolni, hogy ne zavarjuk meg őket túlságosan erős fénnyel. Jó trükk lehet például, ha az égők eleve inkább lefelé szórják a fényt. 

Kellemes hangulatot teremthet néhány stílusos hóemberes szolárlámpa, míg ha nagyobbat lépnénk, szuperül festenek jégcsap fényfüzérek, hiszen elegánsak, téli hangulatot árasztanak, ráadásul a hidegfehér LED-nek köszönhetően gazdaságos megoldást jelentenek. A fehér vagy a kék fény eleve is jó választás lehet, hiszen szépen kivilágítja a házat, és a körülöttünk élők szempontjából is barátságos megoldás.

Kellő mennyiségű fényfüzérrel jut világítás a kerítésre, a házra, az ablakokba, az ereszre, sőt a bokrokra-növényekre is, ám utóbbi esetben győződjünk meg, hogy az égők elhelyezése nem tesz a kárt a növényekben. Ki-ki még a háztetőre mászó télapót is felszerel a ház falára, és ha jön a Mikulás, némi világítással tegyünk róla, hogy ne maradjon észrevétlen.  

Mi kerüljön a lakásba? 

A lakáson-házon belül már szabadabban dekorálhatunk, igaz, a környezettudatos gondolkodást ez esetben se hagyjuk a bejárati ajtón kívül. 

A fényfüzérek nemcsak karácsonykor mutatnak jól, az év bármely szakában szépek az üvegbe, átlátszó vázába tett fényforrások, a füzérekkel átfuttatott tárgyak, ám az ünnepi időszakban még nagyobb a létjogosultságuk. A melegfehér beltéri fényfüzérek bármin jól mutatnak, mint ahogyan gömbös, színes dekormegoldásokkal, papír lampionokkal megbolondíthatjuk az összképet. A szentestére felálló karácsonyfa az égők sorával pedig a díszkivilágítás ékköve lesz.

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Forrás:
https://nlc.hu/advent_programok/cikk/karacsonyi-fenyek-karacsonyi-vilagitas-karacsonyi-dekoracio/
https://edigital.hu/search3?product[search]=kar%C3%A1csonyi%20f%C3%A9nyf%C3%BCz%C3%A9r&sgtype=keyword&pf-size=36&pf-page=1
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_garden-of-eden-11374d-lesz%C3%BArhat%C3%B3-szol%C3%A1r-l%C3%A1mpa-h%C3%B3ember-fej-m%C5%B1anyag-38-cm-1338163.html