Így teremts őszi hangulatot otthonodban!

Mind az almaszedés, mind a levélgyűjtés remek mulatság, ennek ellenére sokszor mégis az otthoni bekuckózásban találjuk meg az ősz igazi varázsát. Itt jön képbe a szezonális dekoráció és az egyéb hangulatelemek, amelyek fényt és melegséget csempésznek komorabb napokon a szobába – meríts inspirációt cikkünkből, és teremtsd meg Te is a tökéletes őszi atmoszférát lakásodban!

Válogass online a lakberendezési áruházak kínálatából, és rendeld meg a kiválasztott termékeket otthonod kényelméből! Ha online fizetésnél a SimplePay-jel találkozol, válaszd a „fizetés Simple fiókkal” lehetőséget, és fizesd ki a vásárlás összegét elmentett bankkártyádat pillanatok alatt. Most megnyerheted értékes nyereményeink egyikét, vagy a fődíjat, az 500.000 forintot bankkártyán! A részletekért kattints IDE.

Fények bűvöletében

Engedd be a napfényt, ha teheted, amikor pedig borús az ég, vagy már sötétedik odakint, gyújtsd meg kedvenc gyertyáidat. Próbáld meg élvezni a komor, sötét és a fényes, derült napokat egyaránt. Mindkettőnek megvan a maga varázsa: míg a napsütés feltölt energiával, esős napokon lehet, hogy könnyebben ki tudod majd magad kapcsolni. Ilyenkor a hangulatvilágítást is alakítsd úgy, hogy a legkellemesebb legyen a hatás: a mécseseken kívül előkerülhetnek a fényfűzérek is! 

Az ősz illata

Akarva-akaratlanul is, de mindig megtorpansz, ha egy illatszerbolt előtt sétálsz el a plázában? Az illatok különleges hatással vannak lelki egészségünkre – csempészd be otthonodba is az ősz aromáit, és szippantsd magadba feltöltő erejüket! Neked mi állítaná hangulatodat a legkönnyebben ősz-üzemmódba? Egy illatgyertya? Párologtató vagy füstölő pálca? Netán a frissen sült almáspite illata?

Színezd ősziesre!

Ha egy színnel kéne megragadnod az ősz hangulatát, melyiket választanád? Gondolj csak az őszi erdő színkavalkádjára – a sárgásbarna jön be, a rozsdavörös árnyalatok, esetleg a mély bordó? Bármelyik is legyen a kedvenced, most itt az idő, hogy valamilyen formában megjelenítsd otthonodban. Nem arra gondolunk, hogy rögtön fesd át a falakat narancssárgára – ehelyett mondjuk cseréld le a díszpárnahuzatokat, gyertyatartókat őszies színűre. 

Játék a textúrákkal

Akár csak egy kis sarok „ősziesítésében” gondolkodsz, akár az egész szoba átformálásán jár az eszed, a különböző textúrák variálásával egészen biztos, hogy meghitt, otthonos hatást érhetsz el. Mire is gondolunk pontosan? Dobj néhány kötött anyaggal borított párnát a foteledre, a karfára pedig teríts bolyhos tapintású pokrócot – egyből sokkal puhább, sokkal melegebb lesz így a tapintása, na meg persze csalogatóbb is, tökéletes színtér reggeli kávéd elfogyasztásához.

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő, vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett. Kíváncsi vagy rájuk? ITT utánuk olvashatsz!