Így élheted túl a meleget a lakásban, ha nincs légkondid

Sokan mondják, hogy a nyári kánikula az irodában vagy otthon csak légkondival viselhető el – igen ám, de mi a helyzet akkor, ha valamilyen oknál fogva nincsen, vagy nem működik a klíma? Ilyenkor sem kell beletörődnünk az olvasztó melegbe, a hagyományos módszerek mellett mutatunk néhány lehetőséget, amellyel elviselhetőbbé válik a zárt térben is a forróság.

Ne bajlódj sokat a beszerzéssel, rendelj házhozszállítással, és amennyiben a webshopban elérhető, válaszd a SimplePay kényelmes és gyors mentett bankkártyás fizetési megoldását!

Kisebb légkondicionáló eszközök

Bár a légkondit nagyobb feladat beszereltetni, egy-egy ventillátort vagy léghűtőt egyik napról a másikra is munkába állíthatunk. A profibb darabokat párásító funkcióval egészítették ki, és távirányítóval is irányíthatóak, szóval, ha elég lenne belőle, vagy éppen ellenkezőleg, nagyobb fordulatszámra kapcsolnánk, akkor azt kényelmesen, a székünkből is megtehetjük.

A távirányító ráadásul attól is megóv minket, hogy túlzásba essünk, hiszen a túlságosan erős légkondicionálás, erősen lehűtött levegő zavaró lehet, így viszont egyetlen mozdulattal rögtön reagálhatunk. A már említett párásító funkció például azért is hasznos, mert segít megelőzni az orrnyálkahártya kiszáradását.

Egyébként nemcsak a nagyobb darabok látják el a helyiséget üdítő fuvallattal, hanem akár egy kisebb, USB-s ventilátor is sokat segíthet.

Arc- vagy testpermet

Apró segítség még az arcpermet is, mely az év bármelyik időszakában hidratálja az arcot, de kánikulában különösen frissítő. Például a levendula- vagy a rózsapermet teljesen új lendületet adhat a munkához. Mindez testpermet változatban is létezik, ezért a karunk, a vállunk vagy a lábunk is fellélegezhet. Otthon is készíthetünk valamilyen üdítő permetet, ám egyszerűen meg is rendelhetjük a bőrtípusunkhoz passzoló változatot. 

Hűsítő jeges snackek

Kívülről is hűthetjük magunkat, ám belülről is felfrissíthetjük szervezetünket egy-egy jeges itallal vagy falattal. Az otthoni fagylaltkészítő géppel például a kreativitásodnak is teret adhatsz, míg sokféle jópofa jégkocka készítő formát találsz, így a frissítődet lehűtheted, a hangulatot pedig feldobhatod. 

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Forrás:
https://realista.ingatlan.com/news/details/133342
edigitial.hu