Húsvéti készülődés, nyuszi helyett az internet segítségével

A húsvéti készülődésben is számíthatsz az online vásárlás nyújtotta segítségre. Nézelődj kedvedre a webáruházakban, hasonlítsd össze a kínálatot, mérlegeld az árakat – mindezt akár a kanapédról, kényelmesen.

A húsvét ízei házhoz jönnek

Húsvéti sonka, kalács, tojás és friss zöldségek – mert nem ünnep az ünnep a jellegzetes ízek nélkül. A nagybevásárlásra viszont nem muszáj rászánnod egy fél napot, hisz választhatod az online élelmiszerrendelést is. Te kipróbáltad már, milyen az, amikor listaírás helyett egyből a kosaradba pakolod a kívánt termékeket, laptopodon vagy telefonodon, kényelmesen? Ráadásul a cipekedést is megspórolhatod, hisz a sok-sok finomság egyenesen házhoz érkezik.

A tavasz frissessége a lakásban

A tavaszi nagytakarítás nagy meló – mégis, amikor az ablakon beömlő napsütést nem töri meg többé az üvegre tapadt kosz, akkor érzed majd igazán, hogy megérte. A tavaszi, és a szorosan kapcsolódó húsvéti dekornak az alapja legyen tehát egy alapos takarítás: többé nem téli menedék a lakás, épp itt az idő az élettér felfrissítéséhez. A munka nehezén túlesve pedig rátérhetsz a mókásabb részre: díszítsd friss virággal az étkezőt, a nappaliban jelenítsd meg a pasztell árnyalatait, az ünnep közeledtével pedig időzíts be egy tojásfestési alkalmat!

Ne csak a csokipapír maradjon hátra!

Még ha nem is szeretnénk megfosztani a gyerekeket a csokinyúl és csokitojás majszolásának örömétől, arra mégis csak odafigyelhetünk, hogy a húsvéti batyuban rejlő apróságok ne kizárólag az elkövetkező napok, hetek cukorbevitelének megnöveléséhez járuljanak hozzá. Ha nincs ötleted, közelítsd meg a kérdést például úgy, hogy mi jöhet majd jól a nyáriszünetben, vagy a családi nyaralás alkalmával: könyvek, társasjátékok vagy sporteszközök? Az öröm így is nagy lesz, főleg, hogy az ajándékok nem tűnnek tova nyom nélkül az ünnep elmúltával.

Online vásárlás Simple-fiókba mentett bankkártyával

Használod a Simple appot, vagy webshopokban gyakran találkozol a SimplePay fizetési rendszerrel? Használd ki az online megoldások nyújtotta előnyöket, és mentsd el bankkártyádat Simple-fiókodba a gyors és kényelmes fizetési élményért: ha legközelebb egy webáruházban a SimplePay-jel találkozol, a kártyaadatok újbóli megadása nélkül fizethetsz, akár egy kattintással!

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomagátvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.