Hogyan dobd fel képekkel az otthonodat?

Otthonunk a kreativitásunk állandó játszótere lehet, hiszen mindig kitalálhatunk olyan ötletet, amelyekkel kicsit feldobhatjuk. És ehhez nem is kell óriási munkálatokat végezni vagy rengeteg pénzt költeni, elég néhány pénztárcabarát megoldással kidekorálni a falakat.

Miért barangolnál a boltokban, ha az interneten egyszerűen választhatsz új képeket? Rendeléssel házhoz jönnek a lakás új díszei vagy a dekoráláshoz szükséges eszközök, ha pedig lehetőséged van SimplePayen keresztül kiegyenlíteni a végösszeget, mentett bankkárytával pofonegyszerű a fizetés. 

Ne féljünk ecsetet venni a kézbe

Némi kézügyességgel akár mi is nekivághatunk a fal dekorálásának. Nagyon népszerűek az egyedi falrajzok, amelyeknél kezdésként érdemes halvány ceruzával megrajzolni a mintát, majd utána kiszínezni azt. Akkor sem kell pánikba esni, ha elrontottuk, mert könnyen eltüntethetjük a ceruzavonalat, ám ehhez érdemes egészen puha, jó minőségű ceruzát választani, és persze a sablonról, a festékről, a színezőről meg a vékony ecsetekről se feledkezzünk meg. Aki nem bízik a keze munkájában, rendelhet fali matricákat, mert azokat csak óvatosan a falra kell helyezni, és máris újradizájnoltuk a lakást. 

Képet a falra

Aztán persze ott van a lehetőség, hogy képekkel dobjuk fel a szobákat. Manapság trendi megoldásnak számít a fakeretre feszített vászonkép, hiszen a fotóktól kezdve a grafikákig bármit kinyomtathatunk a kiválasztott méretben. Ennek a megoldásnak is előnye a variálhatóság: a neten se szeri, se száma a képeknek, absztrakt rajzoknak, ábráknak, amelyeket abszolút megfizethető áron vásárolhatunk meg és nyomtathatunk vászonra. A méretről is te dönthetsz. Egy kisebb lakásban azért is érdemes újragondolni a dekorációt, mert egy jól eltalált színkombinációval vagy elhelyezéssel még a térérzetet is növelhetjük, az pedig biztosan jobb kedvre hangol minket. 

A saját fotónkkal is dekorálhatunk

Ugyanerre lehet képes a saját fotónk: ha lőttél egy jó képet, azt is kinyomtathatod, hogy a kedves élmény látható emlékeként a lakás dísze legyen. A hálószobába egyébként érdemes valamilyen megnyugtató hangulatot árasztó képet helyezni, hogy könnyebben aludjunk el, míg a lakás központi részének számító nappaliba költözhet egy mozgalmasabb kép vagy vászonkép egy vágyott úti célról. Utóbbi téren álmodhatunk nagyot, hiszen több részletből álló világtérképet is készíttethetünk. A lehetőségeknek tényleg csak a képzeletünk szab határt. 

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Forrás:
https://nlc.hu/otthon/cikk/fal-rajz-lakas/
https://divany.hu/2018/lakas/2018/04/06/lakasfelujitas_trend_otthon/
https://ovardesign.hu/blog/post/45_hogyan-dobd-fel-a-lakast-2-resz.html?page_type=post