Hogyan dobd fel a téli ruhatáradat?

Télen bizony kicsit át kell gondolnunk az öltözködésünket, hiszen a „legyünk csinosak” alapelv mellett hangsúlyos lesz a „ne fagyjunk meg” jelige is, ráadásul a kényelem is fontos szempont. Alapvető, hogy öltözködjünk rétegesen, szerezzünk be meleg kabátot, vastag poncsót, jól mutat a szövetnadrág vagy egy szőrös ruhadarab, ám mutatunk még néhány ötletet, amellyel feldobhatod a ruhatárad.

Trendi kötött pulóverek 

A garbó állandó elem, ahogyan egyre inkább ismét divatba jönnek a kötött pulóverek. Válasszunk bátran nagyobb darabokat mindkettőből, mert egy farmerrel vagy vastagabb szoknyával is szuperül kombinálhatóak. Egy-egy ilyet bátran megrendelhetünk online is, hiszen nem muszáj próbálgatni, ha pedig mégis cserére lenne szükség, a visszaküldéssel azt is könnyen megoldhatjuk. 

Amivel nem lehet mellényúlni: blézer

Gyakorlatilag nincs az az öltözék, amelyet ne tenne hivatalosabbá, dress code-nak megfelelővé egy szép blézer. A karcsúsított vagy hagyományos darabok szuperül mutatnak a ruhákon és a farmer-póló kombináción is, továbbá nagy előnye, hogy plusz egy réteggel tartja távol a fránya hideget. 

Hagyjuk, hogy a csizma ellopja a showt

A kényelem fontos, különösen, ha sokat sétálunk, netán kerékpározunk télen, ám ez nem jelenti azt, hogy ne hordhatnánk vagány, az összképet meghatározó, ráadásul meleg csizmát. Egy hosszú szárú csizma öltöztet, és vastag harisnyával kockázat nélkül hordhatunk rövidebb ruhát is.

A kiegészítők hatalma

A harisnya eleve is fontos, hiszen általa az egyéniségünket is megvillantjuk: egy mintájában vagy színében egyedi, vagány darabbal egyszerre mutatjuk meg magunkat, no meg dobjuk fel a télies szettet és hangulatot – ugyanez igaz a sapkára, fülvédőre és a kesztyűre. Utóbbiból választhatunk kapacitív téli kesztyűt, így a mobiltelefonunkat is zavartalanul tudjuk használni.

Sál – kicsit másként 

Egy szép sál mindig öröm, avagy legkésőbb Alan Rickman karaktere és az Igazából szerelem óta tudjuk, hogy ez bármikor jó ajándék lehet karácsonyra, no meg tökéletes kiegészítő télre, amelyet a megszokottól eltérően is viselhetünk. Ha úgy tartja kedvünk, nemcsak a nyakunkat, hanem kendőszerűen a fejünket is betekerhetjük vele, míg egy-egy pihe-puha, vastag, hatalmas sál kevésbé hideg napon kabátként is funkcionál.  

Ha még ahhoz is fagyoskodsz, hogy személyesen beszerezd a téli ruhatárad új darabjait, akkor vásárolhatsz online, a SimplePay-jel pedig egyszerűen, készpénzmentesen egyenlítheted ki a számlát.

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Forrás:
https://www.retikul.hu/probafulke/teli-ruhatar-alapdarabok/
https://stylecaster.com/feature/tips-for-winter-dressing-when-really-cold-out-336398/#slide-2
https://www.lenadivat.hu/blog/10/hogyan-oltozkodjunk-telen-is-csinosan
https://www.cosmopolitan.com/style-beauty/fashion/g24364334/cute-winter-outfits/