Hogyan állítsuk össze az iskolatáskát?

Ahogyan közeledik a nyár vége, a vakáció iránti sóvárgás helyett egy másféle kellemes izgalom keríti hatalmába a szülőket és a gyerekeket: kezdődik az iskola! A felkészülésben mindenki sok örömét lelheti, hiszen érdekes kihívás beszerezni minden apróságot, ezért most adunk is néhány ötletet, hogy tényleg semmi se maradjon ki a tökéletesen összeállított iskolatáskából!

Ami nélkül nincs tanévkezdés: az iskolatáska

Sokan már a beíratáskor beszerzik a gyereknek a kedvenc rajzfilmje alapján tervezett hátitáskát, mások azonban augusztusra hagyják a vásárlást. Manapság az első két osztályban egyébként szinte nincs is szükség nagy táskára, hiszen kevés iskolai holmit kell hordaniuk, ám néhány apróságnak azért el kell férnie. 

A forma szinte mindegy, hiszen többnyire úgyis szögletes a táska alakja, hogy még az egészen eleven lurkók se gyűrjék meg a füzeteket, a többi tulajdonság azonban annál fontosabb. A táska lehetőleg legyen könnyű, a pánt puha és széles, míg a kialakítás ergonomikus, hogy a lehető legkevésbé terhelje a gyermek gerincét, éppen ezért a féloldalas megoldás nem nyerő. A csemete jobban szereti majd a táskát, ha például a kedvenc mesefilmje vagy szuperhőse ihlette darabot vásárolunk, ráadásul a jó iskolatáska egynél több tanévet is kibír, ezért is érdemes menő és minőségi verziót választani.

Színes kavalkád a táskában

Ha valami, hát a tolltartó nélkül biztosan nincs iskolatáska, és erre még inkább igaz, hogy legyen vidám kinézetű, hiszen a gyerek nap mint nap használja. Akár a formát, akár az anyagot nézzük, a határ a csillagos ég, hiszen kapható fém vagy puha anyagú, emeletes, netán cipzáros változat. A tolltartóba kerülhetnek a puha vagy kemény grafitok, a radírok, a szép színes ceruzák, idővel pedig a különböző színű tollak, rotringok, hibajavítók. 

Még mindig fontosak: a füzetek

Ugyan az elmúlt időszakban egyre nagyobb teret nyert a digitális oktatás, és kis túlzással a gyerekek is előbb tanulnak meg az okostelefonon pötyögve írni, mint kézzel, azért a papírból készült füzetek létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen. Az egyszerű daraboktól a kemény borítós változatokig sokfélét találunk, a legfontosabb, hogy a korosztálynak passzolót vegyük meg. 

Ha az utolsó pillanatra hagyjuk a vásárlást, akkor, hogy a tömeget elkerüljük, érdemes online beszereznünk a szükséges felszerelést. Amennyiben a netes rendeléskor adott a SimplePay fizetési lehetőség, akkor válasszuk a mentett kártyás fizetést, hogy gyorsan és biztonságosan egyenlíthessük ki a végösszeget.

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Forrás:
https://www.papirvar.hu/
https://edigital.hu/search3?product[search]=%C3%ADr%C3%B3szer&sgtype=keyword&pf-size=36&pf-page=1
https://nlc.hu/szabadido/20200812/iskolataska-tanszer/
https://www.printker.hu/kiemelt-termekkorok-2536/vissza-a-suliba-2806