Hogy mindenhol jó legyen a buli: Bluetooth hangszóróval a partihangulatért

Nyaranta a legjobb volna teljesen magunk mögött hagyni a munkát, a hétköznapokat, és egyik helyről a másikra járni, vagy egyszerűen a kihívásokat aktív szórakozással feledtetni. Persze ez nehezen kivitelezhető, ugyanakkor például egy Bluetooth hangszóróval bármikor partihangulatot teremthetsz, legyen szó strandolásról, bográcsozásról, vagy csak egy hétvégi strandröplabdázásról.

Miért jók a bluetooth hangszórók?

A formás, jól kinéző, ám akár egészen apró Bluetooth hangszórók szinte akármelyik táskába elférnek, ráadásul a méretük ellenére remekül szólnak, nagyobb teret is képesek betölteni a választott zenével. A könnyű súlyon és hordozhatóságon kívül mellettük szól, hogy vezeték nélkül működnek, és az erős akkumulátoroknak köszönhetően hosszú ideig bírják feltöltés nélkül. A telefonhoz vagy tablethez kapcsolva könnyedén DJ-vé avanzsálhatunk, bárhol lejátszhatjuk a saját zenei szettünket. 

Kellően strapabíróra is tervezik őket, fajtától-márkától függően jól bírják a terhelést, még akkor is, ha vízbe kerülnek, poros helyen működnek vagy folyamatosan erős napsütés éri őket. 

Különbség a wifis és bluetooth hangszóró között

Evidenciának tűnik, de azért nem árt tisztázni a wifis és Bluetooth hangszóró közötti különbséget, így ráadásul eljutunk a Bluetooth-verzió egyik fontos jellemzőjéhez. A wifis hangszóróknál a nevükből fakadóan is többnyire szükség van egy netes hálózatra, úgy csatlakoznak rá, mint akár a telefon, és fogadják a jelet. 

A Bluetooth hangszórók ellenben közvetlenül kapcsolódnak a Bluetooth-os készülékhez, többnyire az okostelefonhoz, így egyszerűen képesek fogni a jeleket. Sőt sokban memóriakártyának is alakítottak ki helyet, így tárhelyről is tudnak zenét játszani.

Bluetooth hangszóró a mikrofon? Miért ne!

Persze főleg akkor van szükségünk Bluetooth hangszóróra, ha strandon, autóban vagy bárhol máshol jó minőségben szeretnénk hallgatni a saját zenénket, és nem akarunk nehezen hordozható hangfalakkal bajlódni. A parányi, ám annál jobb eszközöknek azonban egészen hétköznapi szerepet is szánhatunk, hiszen a többségüknek van beépített mikrofonjuk. Így aztán telefonos kihangosítóként is működhetnek az autóban, vagy akár egy videós munkamegbeszélés hangszórójaként is funkcionálhatnak.

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomagátvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Forrás:
https://www.techradar.com/news/audio/portable-audio/10-best-portable-speakers-1069079
https://www.emag.hu/search/hordozhato-hangszorok/bluetooth/c?ref=autosuggest_category2%252Csearch_bar_bluetooth
https://euronics.hu/tv-audio-jatekkonzol/audio/bluetooth-hangszorok/bluetooth-audio-rendszer-c1594363
https://www.mediamarkt.hu/hu/search.html?query=bluetooth+hangsz%c3%b3r%c3%b3&searchProfile=onlineshop&channel=mmhuhu&path=pfkw