Három tipp a romantikus Valentin-napi estéért

Az év egy napja különlegesebb a szerelmeseknek, hiszen február 14-én – a Bálintok mellett – őket ünnepli a világ. Persze mondhatjuk, az év minden napján kifejezhetjük kisebb-nagyobb gesztusokkal, hogy mennyire szeretjük a másikat, ám ezen a napon még inkább megélhetjük a boldogságunkat. Ajándékokkal, kirándulással vagy éppen egy kedves, mindkettőtöknek emlékezetes élménnyel tehetitek emlékezetessé a szerelem napját.

Rajtatok áll, hogyan, mivel szeretnétek ünnepelni Valentin-napon, azonban az ötlethiányon ne múljon semmi, ezért hoztunk néhány üzembiztos tippet, amellyel garantáltan romantikus lesz az este. 

Egy hangulatos este otthon

Néha a legjobb egyszerűen csak mélyen egymás szemébe nézni az otthon melegében, és megfürdeni a másik szerelmes pillantásában: a fény belülről fakad, ám egy kicsit azért a lakást is ünnepi díszbe öltöztethetjük. 

Egy-egy apró szív a megfelelő helyen, akár Happy Valentines- vagy Boldog Valentin-napot-felirat, netán szolid hangulatvilágítás emelheti az este hangulatát. Az alkalomra vett finom borral vagy pezsgővel koccinthattok magatokra, és azt kortyolhatjátok a közösen elkészített finom vacsora mellé. Ha unod a konyhai robotot, akkor rendeléssel házhoz kérheted az ünnepi menüt, így tényleg nem lesz más dolgod, mint a vacsora mellé ülni.

Kényeztető habfürdő

A vacsora előtt vagy után kedves elfoglaltság a közös fürdő. A szerencséseknek kellően nagy a fürdőkádjuk ahhoz, hogy közösen élvezzék az illóolajok finomságát vagy a fürdősók pezsgését, ám külön megmártózva is lehet már-már spa-hangulatú a program. Az egymástól kapott masszázs a legszakképzettebb masszőrök munkájánál is nagyobb élményt ad majd. A balzsamos masszázsolajat és az egyéb hozzávalókat online is beszerezheted, a fizetéshez pedig – amennyiben lehetséges – érdemes a SimplePay-t választani.

Vacsora egy étteremben, amellyel régóta szemeztek

Ha viszont úgy döntötök, hogy a Valentin-nap estéjén kicsit kimozdulnátok, akkor egy romantikus vacsora is telitalálat. Biztosan van olyan étterem, ahol szívesen megfordultok, netán olyan, amellyel eddig csak szemeztetek. Mikor, ha nem Valentin-napon engednétek meg magatoknak egy kis kényeztetést finom falatokkal? 

Ráadásul a gyertyafényes vacsora után még a fentebb vázolt otthoni „ wellness-programot” is beilleszthetitek az estébe, így garantáltan emlékezetes lesz az idei Valentin-nap. 

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Forrás:
https://www.life.hu/eletmod/20180131-valentin-nap-otthoni-szerelmes-hangulat.html
https://www.habostorta.hu/valentin-nap-otthon-6-konnyen-megvalosithato-otlet