Halloween estéje otthon? Mutatjuk, hogy dobd fel!

Miért ne rendezhetnétek csak úgy magatoknak egy Halloween partit otthon? Már a tematikus dekoráció is sokat dobhat mindennapjaitok hangulatán, ha pedig még bevállalósabbak vagytok, jöhet a jelmezbe öltözés és a horrorfilmezés is október 31-én. A „partihoz” szükséges kellékeket online is könnyen beszerezheted – fizess Simple fiókba mentett kártyáddal , ha SimplePay partnernél vásárolsz, ezzel időt és energiát is spórolhatsz.

Ha Halloween, akkor sütőtök!

Díszítsék a főbb felületeket, lógjanak a plafonról, másszanak a falakon – nem kell sokat törni a fejedet, ha a Halloween ikonikus alakjait, figuráit szeretnéd megjeleníteni dekorációként, jöhetnek a pókok, szellemek, csontvázak és denevérek miden mennyiségben. Talán a sütőtök-motívum az az elem, ami a legjobban jellemzi az ünnepet. Nem muszáj nekiállni a tökfaragásnak, ha nem szeretnél, egy tökformájú gyertyatartóval is hasonló hatást érhetsz el. 

Ezek a színek sokat segíthetnek!

Annyira nem tetszik annak a gondolata, hogy sütőtök és szellem alakú díszek virítsanak a polcaidon? Mondunk egyel szolidabb ötletet: neked milyen színek jutnak eszedbe a Halloweenről? A narancssárga és a fekete kombinációja, esetleg a fluoreszkáló zöld? Bármelyik színek is jelennek meg lelki szemeid előtt, a lakás szezonális hangulatán tutira sokat dobna, ha ezeket valamilyen módon belecsempésznéd a dekorációba.  

A világítás a kulcs!

A fényelés, a megfelelő világítás az az eszköz, ami igazán megalapozza a misztikus hangulatot a szobában. Egy kísértetházban is a fény és a sötétség játéka teremti meg a hátborzongató légkört – kísérletezzetek otthon, mondjuk gyertyák segítségével ezzel a sejtelmes félhomállyal, ha pedig megspékelnétek kicsit a történetet, szereljetek fel pár színes dekor villanykörtét is. 

Egy kis bolondozás a kicsik kedvéért

Lehet, hogy téged annyira nem érdekel ez az egész felhajtás – gondolj akkor a háztartásodban élő gyerekekre! Nekik biztosan sokat jelentene a tematikus este, úgyhogy kapjátok fel a jelmezeket, készítsétek közösen különleges desszerteket, és indulhat is a rémkarnevál! Még egy tipp, hogy még exkluzívabb legyen a dolog: kézműveskedjetek egymásnak egyedi meghívókat a saját kis rendezvényetekre, az alkotásokat pedig őrizzétek meg emléknek!

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Források:
https://asi.cpp.edu/campuscrop/?p=17897
https://www.postable.com/blog/ultimate-list-of-adult-halloween-party-ideas/
https://www.fromhousetohome.com/entertainingdiva/use-lighting-to-make-your-house-look-spooky/