Gyereknap: ajándékötleteinkkel a nyári szünetre is gondoltunk

A gyereknap ünneplése május utolsó vasárnapján jellemző, mely idén 29-ére esik. Ha valamilyen tárgyi ajándékkal lepnéd meg gyermekedet, dönts okosan, és inkább egy mozgásra csábító, fejlesztő vagy kreativitást turbózó termékre essen választásod – gondolj a nyári szünetre is, amikor extrán szükség lesz az unaloműző tevékenységekre.

Irány a szabadba!

A nyári szünidő könnyen kanapén punnyadásba torkollhat – hogy ezt megpróbáljuk elkerülni, valamilyen csábító alternatívát kell kínálni a gyerekek számára, ami rábírja őket a szabadban tartózkodásra. Olyan szórakozáson jár az eszed, melyben az egész család részt vehet? Ezesetben olyan klasszikusok jutnak eszünkbe, mint a petanque, a röplabda vagy a frizbi. Ha van kertetek, egy röpi háló felállítása elég szembetűnő lesz ahhoz, hogy a mozgás lehetőségéről még csak véletlen se feledkezzetek meg. A többi mulatsághoz pedig egy park is megfelelő lehet – sőt, a fővárosban például egyes parkokban röplabda pályát is találtok, így csak a lasztit kell magatokkal vinni.

Amikor csak a légkondi segít

A legmelegebb órákra is gondolnunk kell, melyeket csak a hűtött szobában, vagy legalábbis valamilyen naptól védett helyen tudunk átvészelni. Ha ezt az időt is szeretnétek aktívan tölteni, erre a célra például egy biliárdasztal kiváló ötlet lehet. Igaz, elég helyigényes mulatságról van szó, de ma már vannak olyan összecsukható, vagy éppen étkezőasztallá alakítható megoldások, melyek segítenek beilleszteni az otthoni környezetbe. Persze a már nagyobbacska gyerekek lelik majd örömüket ebben a játékban, ahogy következő ajánlásunkban is – ami nem más, mint a darts. Fejleszti a szem-kéz koordinációt, a koncentrációt, valamint a finommotoros készségeket, ráadásul amellett, hogy remek partikat játszhat a család, a gyermek egyéni gyakorlással is lekötheti magát.

Jut idő az alkotásra is

Ha a lurkót a sportolás kevésbé hozza lázba, viszont a kobakja tele van megvalósításra váró kreatív ötletekkel, akkor itt az idő, hogy előcsalogasd belső, művészi énjét! A nyári szünet remek alkalom lesz, hogy a gyerek kötetlenül kísérletezzen rajzolással, festéssel, gyurmázással, de bármilyen más kézműveskedés is szóba jöhet, mint például a gyöngyfűzés vagy ékszerkészítés. A szünetben egy hangszerrel is megismerkedhet a gyermek – az internetes oktatóvideók segítenek a tanulásban, és az elején már egy egyszerű dallam lepötyögése után is hatalmas lesz a sikerélmény.

Meglepetéssel készülsz? Magadat is igazán meglepheted például azzal, hogy a kényelmesebb utat választod: az ajándékot online is megrendelheted, ha pedig a fizetést is online intézed a SimplePay biztonságos felületén, gyorsan és kényelmesen juthatsz el a csomag átvételéig.

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomagátvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Forrás:
https://sportoljma.hu/magazin/5-nyari-sport-amit-kar-lenne-kihagynod
https://sportoljma.hu/magazin/szabadteri-jatekok-az-egesz-csaladnak
https://www.decathlon.hu/browse/c0-sportok/c1-biliard-petanque-dobojatekok/c3-biliard-asztal/_/N-1ci5aep?utm_source=decathlon_blog&utm_medium=cikk&utm_campaign=D002_Decathlon_Blog&utm_content=sportolj%20a%20csal%E1ddal
https://sportoljma.hu/magazin/darts-alapok