Gurulásra fel! Így vidd be a sportot a mindennapokba, egyszerűen

Egy új sportolási formával köszöntenéd a nyarat, vagy a városi közlekedésre keresel alternatív megoldást? A jó idővel kiszabadultak a bringások, deszkások és rolleresek az utcára – ne maradj ki te se a jóból, és találd meg a hozzád legjobban passzoló mozgásformát!

Városi közlekedés, okosan

Vannak, akik simán útnak indulnak gördeszkával vagy rollerrel, főleg, ha rövidebb távok megtételéről van szó. Ha viszont át kell szelni a várost, a biciklire még mindig gondolhatunk, hisz a városi bringatípusok nagy átmérőjű kerekével hatékonyan közlekedhetünk. Sokszor azonban csalóka, hogy bár kétkeréken egy egészen távoli úti cél felé is lelkesen gurulunk, a visszautat akkor és ott nem vesszük számításba – bármilyen messzire is jutottál, hazafelé nem lesz ki tekerjen helyetted. Ezekben a helyzetekben válnak rendkívül csábítóvá az elektromos rollerek. Ha munkába járáshoz keresel közlekedési eszközt, az elektromos roller előnye a biciklivel szemben még az, hogy nem érkezel kiizzadva az irodába.

Sportolásnak sem utolsó

A manuális rollerek hajtásához kell erő, efelől semmi kétség. Azonban az e-rollereknél sem áll meg annyiban a történet, hogy rá kell állni, aztán kész – a test feszes tartását és egyensúlyérzékedet ezek is fejlesztik. Biciklizéssel és gördeszkázással is növelheted állóképességedet, ha pedig kifejezetten kalóriaégetés a célod, a görkorizással próbálkozz!

Tipp: ne feledkezz meg a védőfelszerelésről sem: a kiválasztott sporteszközzel együtt a bukósisakot, valamint a térd-, könyök- és csuklóvédőket is megrendelheted online. Ha teheted, válaszd a webáruházban a SimplePay fizetési megoldását, és fizess mentett kártyáddal akár egy kattintással.

Ez egy igazi életérzés

Megvásárlásakor nem „csak” egy gördeszkával leszel gazdagabb, hanem egycsapásra a deszkás szubkultúra részévé válsz. Ugyanúgy megvan a görkorisoknak és a rollereseknek is a kis közössége, melynek tagjai egymásra mosolyognak a szabadidőparkokban. Vigyázz azonban, hogy ne csak a „valahova tartozás” legyen a legfőbb szempont, amikor magadnak vagy éppen gyermekednek választasz egy ilyen eszközt: mindenkinek más mozgásforma jön be, más adja meg a biztonságérzetet. Végül is a deszkás pályákon is nagyon jól megférnek egymás mellett a rolleresek és a BMX-esek is – ne feledd, hogy nem csak egy járható út létezik!

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Forrás: edigital.hu és decathlon.hu