Ezért ne félj az online ruharendeléstől

A ruhavásárlásnak van egyfajta hangulata. Bemenni az üzletbe, jól megnézni, megérinteni, finoman végigsimítani a kiválasztott darabot, aztán persze felpróbálni, megnézni magunkat a tükörben, és megvenni a nekünk kincset érő kedvencet.

Valóban megvan a személyes vásárlás hangulata, de ma már egy jóval kényelmesebb megoldást is választhatsz kedvenced megszerzésére: rendelj az internetről, megbízható boltokból ruhákat, és ha a SimplePay fizetési lehetőséggel találkozol, egyenlítsd ki a végösszeget egyszerűen, Simple-fiókba mentett bankkártyáddal!

A képek mindent megmutatnak

Az áruházak többsége már online is elérhetővé teszik a teljes kínálatot, nagyrészüknél pedig több fotó is készül minden egyes ruhadarab, cipő, kiegészítő összes színű változatáról. A legtöbbször bele is tudunk nagyítani, így jó minőségű fotón látjuk a legapróbb mintázatot is, mi több, még akár videón is megszemlélhetjük a modellen viselt ruhát. Ennek hála kisebb arra az esély, hogy a csomag kinyitásakor kellemetlen meglepetés érjen minket, hogy a termék mégsem olyan mintázatú vagy fazonú, mint amilyenre számítottunk.

Évek meg a rutin

A legtöbben attól tartanak, hogy nem stimmel majd a méret. Az évek alatt a személyes vásárláskor felhalmozott tapasztalattal nagyjából tudhatjuk, hogy melyik márkából vagy fazonból melyik méret lehet a tökéletes. Plusz a termékekhez mérettáblázatot is mellékelnek, így még alaposabban tájékozódhatunk a vásárlás előtt. Akkor sem történik tragédia, ha véletlenül nem passzol, hiszen az online vásárláskor a webáruházaknak 14 napos, feltétel nélküli visszaküldést kell biztosítaniuk. Előfordul, hogy magunknak kell állni a visszaküldés költségét, ám a legtöbbször térítésmentesen elszállítják a darabot. A csere és visszavétel részleteiről minden esetben az adott webáruház oldalán érdemes tájékozódni.

Időt takarítunk meg

A személyes vásárlás időrabló is lehet: elképzelhető, hogy éppen az orrunk elől halásszák el az utolsó darabot, vagy sorban kell állni a próbafülke előtt. Az online rendeléskor azonban nagyobb eséllyel lesz elérhető a szükséges méret, ráadásul ezek esetében sokszor szélesebb kínálatból is válogathatunk. Az sem ritka, hogy az üzletben találhatónál alacsonyabb áron kapjuk meg kiszemelt kedvencünket, éppen egy online akció keretén belül. 

Simple tipp: utánvét helyett biztonság és kényelem

Az interneten történő vásárlást követő zökkenőmentes és biztonságos csomag átvétel érdekében fizesd a kiválasztott terméket készpénzmentesen a neten. A kényelem mellett még plusz biztonsági funkciókkal bír, ha az online bankkártyás fizetést választod utánvét helyett! Hogy ezek pontosan mik, ITT elolvashatod.

Forrás:
http://www.streetfoodkaravan.hu/2019/08/05/hogyan-rendeljunk-ruhat-online/
http://www.theaccessproject.com/top-benefits-of-buying-clothes-online/